UHMAPELAAJAT ma 20.06. klo 00:00

Internacional - Botafogo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Asetelma on isät vastaan pojat -henkinen! Vankistaako Internacional taas asemiaan kärkikamppailussa?

Odotetun vahvasti Brasilian Serie A:ssa kautensa aloittanut Internacional kohtaa sarjanousijan Botafogon seuraavassa ottelussaan. Molemmilla joukkueilla on voitto alla, mutta laatuasetelema on melkolailla isät vastaan pojat -osastoa. Sarjakolmonen on parantanut aivan sesongin alusta, jolloin etenkin kotikentällä tuli muutamia kriittisiä pistemenetyksiä.

Internacional voitti edellisenä viikonloppuna kotonaan Flamengon vakuuttavasti lukemin 3–1 ja keskiviikkona joukkue jatkoi voittokulkuaan hakemalla 1–2-vierasvoiton Goiasia vastaan. Joukkue olisi voinut tehdä kauden alussa paljon enemmänkin maaleja ja hyökkäyspäässä riittää laatua – selvästi enemmän ainakin sarjanousijaan Botafogoon verrattuna. Tietysti jo neljä maalia iskenyt ykkösviimeistelijä Maciel Wanderson sekä Alan Patrick on mainittava ensimmäisinä.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Vierailla on reilusti poissaoloja, mikä kaventaa sarjanousijalle tyypillistä kapeaa materiaalia entisestään. Hiljattain joukkue hankki esimerkiksi Wolves-puolustajan Fernando Marcalin riveihinsä, mutta mies ei vielä ole pelikelpoinen aiemman sopimuksen ollessa yhä voimassa. Lisäksi Victor Cuesta puuttuu alakerrasta ollessaan lainalla nimenomaan Internacionalista. Keskikenttäpelaajista loukkaantuneina ovat esimerkiksi Del Piage sekä Victor Sa ja hyökkääjä Diego Concalves on niin ikään telakalla.

Sport Club Internacional

@SCInternacional
📝 Jogadores relacionados para a partida contra o Botafogo. #VamoInter

Vierailija on napsinut jo muutaman yllätysvoiton tällä kaudella ja edellisellä kierroksella joukkue onnistui kuin onnistuikin pitämään nollat São Pauloa vastaan ja nappaamaan 1–0-numeroin täydet pisteet. Nyt vastassa on kuitenkin sellainen joukkue, joka on väistämättä liikaa. Pelaajatilanne ei ole vieraille ihanteellinen, mikä korostaa laatueroa entisestään.

Edellisen matsin voitto katkaisi neljän ottelun tappioputken, mutta nyt taitaa taas olla turpasauna tuloillaan Botafogolle. Pelivalinnaksi maistellaan kotivoitto vähintään kahdella osumalla (Internacional -1). Jos isäntä voittaa ainoastaan yhdellä maalilla, betsi mitätöityy. Luo tästä pelitili Sportazalle ja iske kohteeseen kiinni! Uusi vedonvälittäjä tarjoaa 100% ensitalletusbonarin ja erinomaisten kertoimien lisäksi lisäksi myös muita maistuvia tarjouksia, jotka kannattaa ehdottomasti tsekata.