Tottenham – Manchester United

to 25.07. Klo 14:30

Kurittaako Tottenham seuraavaksi Manchester Unitedia?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Tottenham ja Manchester United kohtaavat International Champions Cupin -ottelussa torstaina Shanghaissa.

Tottenham voitti ensimmäisessä ottelussa Juventuksen komeasti maalein 3-2 huikeiden vaiheiden jälkeen. Spurs meni ottelussa johtoon, mutta Juventuksen kaksi pikamaalia käänsivät taistoa Vanhalle Rouvalle. Spurs onnistui kuitenkin nousemaan hienosti takaa-ajoasemasta rinnalle ja lopulta ohi.

100% TALLETUSBONUS 200€ ASTI

Zulabet on uusi tuttavuus markkinoilla. Ja ensitalletusbonus on loistava!

LUNASTA TARJOUS

Joukkueen maaleista vastasivat Erik Lamela, Lucas ja uskomattoman voittomaalin puolesta kentästä tykittänyt Harry Kane. Ottelun voittomaali oli uskomaton taidonnäyte Kanelta ja se tuli vielä, kun kamppailua oltiin pelattu 90+3 peliminuuttia.

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Manchester United kukisti Interin harjoitusottelussa 1-0-lukemin. Ottelun ainoa maali oli vasta 17-vuotiaan lupauksen Mason Greenwoodin käsialaa. Greenwood on tehnyt nyt kahdessa peräkkäisessä kamppailussa maalin, mikä on komea saldo nuorukaiselle.

Ottelusta odotetaan tasaista vääntöä ja molemmat kierrättävät pelaajia antaen nuorille lupauksille mahdollisuuksia loistaa. Preseasonin ottelut ovat monesti värikkäitä, eikä näissä kamppailuissa pelata ykkösmiehistöllä koko 90 minuuttia.

Kokeillaan ensimmäisenä pelivalintana Tottenhamin voittoa ilman tasapeliä luottaen Spursin jatkavan siitä, mihin se jäi viime kamppailussa Juventusta vastaan. Toisena pelivalintana kokeillaan Tottenhamin tekevän ottelussa yli 1,5 maalia.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!