ke 31.10. klo 13:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

International Championship: Ali Carter – Akani Songsermsawad | Kokenut englantilainen raivaa helposti tiensä puolivälieriin

Snookerin kansainvälisissä on jälleen erinomaisia kohteita tarjolla, kun englantilainen Ali Carter, maailmanlistan 18., kohtaa thaimaalaisen Akani Songsermsawadin, joka on maailmanlistalla sijalla 65.
Carter on aloittanut kauden erittäin vahvasti ja voittanut viimeisistä kahdeksasta ottelustaan seitsemän. Tiistaina pelatussa toisen kierroksen taistelussaan englantilainen voitti tyylikkään esityksen päätteeksi Stephen Maguiren lukemin 6-4. Kuumakallen maineessa oleva englantilainen on erittäin varma pussittaja niin pitkältä kuin lyhyeltäkin matkalta. Mies on todella hyvä myös turvalyönneissä. Carter häviää frameja ja otteluita useimmiten liian rohkean pelityylinsä takia, mutta miehen ollessa iskussa on hän todellinen uhka myös maailman kärkinimille.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Songsermsawad on erittäin lahjakas, mutta ailahteleva pelaaja. Nuori thaimaalainen on pelannut viime ottelut hyvin ja hänellä on viidestä viimeisimmästä ottelustaan tilillään neljä voittoa. Songsermsawadin vahvuus on erinomainen breikinsäilytyskyky, minkä lisäksi hän on todella varma turvalyönneissä. Thaimaalaiselle tulee kuitenkin aivan liikaa täydellisiä ”ohipelejä”, joissa hän voi hävitä rumin lukemin itseään paljon huonommillekin vastuksille.
Carter on kertoimissa ennakkosuosikki otteluun ja hänen kokemuksensa on tälläkin kertaa valttia rahakkaassa turnauksessa. Carterille frametasoituksilla saatavat kertoimet ovat erittäin hyviä – niihin tartutaan varsin korkealla panostuksella.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ