ti 30.10. klo 08:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

International Championship: Ali Carter – Stephen Maguire | Englantilaiselle tarjolla kummallista kerrointa

Kiinassa pelattava snookerin International Championship-turnaus on täydessä vauhdissa ja tiistain aamupeleistä silmään pisti todella mielenkiintoinen ottelu jossa englantilainen Ali Carter (Maailmanlista 18) kohtaa skotlantilaisen Stephen Maguiren (Maailmanlista 15)
Carter on aloittanut kauden erittäin vahvasti ja on voittanut viimeisestä seitsemästä ottelustaan peräti kuusi. Kuumakallen maineessa oleva englantilainen on erittäin varma pussittaja niin pitkältä kuin lyhyeltäkin matkalta ja hän on todella hyvä myös turvalyönneissä. Carter häviää frameja ja otteluita useimmiten liian rohkean pelityylinsä takia, mutta miehen ollessa iskussa hän on todellinen uhka myös maailman kärkinimille.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Maguiren alkukausi on myöskin ollut melko vakuuttava – skotti on voittanut viimeisestä kahdeksasta ottelustaan seitsemän, joskin miehen vastukset eivät ole olleet yhtä kovia kuin Carterilla. Maguiren vahvuus ovat pitkät pussitukset, mutta hän on normaalisti myös melko varma breikin rakentaja ja säilyttäjä. Maguirella on kuitenkin alkukaudesta ollut lieviä ongelmia lyhyempien pallojen pussituksessa etenkin isompaa leikkausta vaativissa lyönneissä.
Ottelun kertoimet on asetettu aivan tasan, mutta Carterin varmuus breikin säilytyksessä on koko alkukauden ollut paljon parempi kuin skotilla. Otamme Carterin voittoa lapulle reippaalla panostuksella, minkä lisäksi frameoverien kertoimista löytyi ilmaa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ