to 11.10. klo 21:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

International Championship: Judd Trump – Lu Ning | Lahjakas englantilainen kävelee kiinalaisvastuksen yli!

Kiinassa pelattavan International Championshipin karsinnat ovat käynnissä. Otamme karsintojen finaalista loistavat kohteet kiinni, kun englantilainen Judd Trump (Maailmanlista 5), kohtaa kiinalaisen Lu Ningin (Maailmanlista 118).
Trump on yksi lahjakkaimmista snookerinpelaajista kautta aikain, mutta heikkojen hermojensa takia Trump ei ole vielä onnistunut kipuamaan aivan maailmalistan kärkisijoille. Trumpin vahvuuksiin kuuluvat pitkät pussitukset, todella monipuolinen lyöntivalikoima sekä erinomainen kyky liikutella kiveä breikin aikana. Trump on tunnettu läpi vuosien siitä, että hän ei anna itseään heikommille vastuksille lainkaan armoa, vaan takoo mielellään murskalukemat taululle nopeassa ajassa.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Trumpin vastustajaksi asettuva Ning ei ole uhka englantilaiselle. Ning on ainoastaan haastajaturnausten tasolle yltävä pelaaja, eikä hän ole urallaan onnistunut voittamaan yhtäkään maailmalistan 50 kärkipelaajasta. Kiinalaisen breikinsäilytyskyky on täysin riittämätön hiemankaan kovempia pelaajia vastaan, vaikka hän onkin pitkältä matkalta pussitettaessa selkeästi normaalia parempi haastajatason pelaaja.
Trump rakastaa esitellä taitojaan ja agressiivisuuttaan helppoja vastuksia vastaan. Pitkän linjan snooker-ammattilainen, ”Juddernaut”, takoo murskaavat lukemat taululle myös tänään paras yhdestätoista -formaatilla pelattavassa ottelussa. Otamme Trumpin voiton lapulle reippaalla frame-tasoituksella sekä tulosvedon pienemmällä panostuksella maukkaan kertoimen takia.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ