to 01.11. klo 13:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

International Championship: Mark Selby – Neil Robertson | Maltti vastaan aggressiivisuus

International Championshipin puolivälierissä maailmanlistan ykkönen, englantilainen Mark Selby kohtaa australialaisen Neil Robertsonin, joka löytyy maailmanlistan sijalta kymmenen.
Selby on heikon viime kauden jälkeen palannut normaalille tasolleen ja on esittänyt koko alkaneen kauden fantastisia otteita. Kolminkertainen maailmanmestari tunnetaan erittäin maltillisesta pelityylistä ja monipuolisuudestaan. Snooker-maailman kuninkaan peli perustuu maailman parhaisiin turvalyönteihin sekä breikin säilytysvarmuuteen. Viimeisistä 15:sta ottelustaan Selby on voittanut huikeat 13 – maailmanlistan kärkitila on vain vankistunut.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Robertson tunnetaan todella aggressiivisena ja lahjakkaana pelaajana. ”Thunder From The Underground” hakee pienenkin mahdollisuuden saadessaan pitkää pussitusta päästäkseen breikkiin. Australialaisen turvalyönnit ovat niin ikään erittäin laadukkaita. Pitkien pussitusten ja turvalyöntien lisäksi Robertson on erittäin hyvä breikin rakentaja. Hänen aggressiivisuutensa tosin kostautuu usein hänen yritettyään pussittaa aivan liian vaikeaa palloa, jolloin pöytä jää helposti auki vastustajalle. Robertson on voittanut viimeisistä kahdeksasta ottelustaan seitsemän.
Selby on hienoinen ennakkosuosikki otteluun myös kertoimien valossa. Pitkien otteluiden erikoismiehenä tunnettu Selby nauttii paras yhdestätoista -formaatilla pelattavasta ottelusta. Englantilaisen pitkäjänteisyys on tässäkin puolivälierässä valttia. Otetaan lapulle Selbyn voitto pienellä frametasoituksella. Tulosveto on toisessa valinnassa ideana ja siihen lähdetään hieman maltillisemmalla panostuksella.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ