la 03.11. klo 08:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

International Championship: Neil Robertson – Jack Lisowski | Breikin tykittäjät vastakkain

International Championshipin toinen välieräkamppailu käydään lauantaina australialaisen Neil Robertsonin (maailmanlista 10) sekä englantilaisen Jack Lisowskin (maailmanlista 21) välillä.
Robertson eteni välieriin voitettuaan maailman ykkösnimen, Mark Selbyn, puolivälierissä. Australialainen breikintykittäjä oli ottelussa jo 4-2 häviöllä, kun onnistui hieman onnekkaastikin kääntämään ottelun momentumin puolelleen ja voittamaan 4-6 voittoon riittävät neljä framea putkeen.
Robertson tunnetaan erittäin agressiivisena pelaajana, joka hakee erittäin mielellään riskilläkin pitkää avauspussitusta päästäkseen breikkiin. Robertson on erittäin taitava myös rakentamaan breikkiä ja liikuttelemaan kiveä breikin aikana. Aussitähden hermot ovat myös erittäin hyvät, eikä rahakkaan turnauksen välierättelun tulisi olla liikaa miehen kisapäälle.

Viikonlopun superdiili: Lyö 10€ veto ja saat haluamasi Uhmapelaajat-tuotteen

Lisowski on viimeisen vuoden aikana murtautunut toden teolla maailman kärkinimien joukkoon. Lahjakas englantilainen on voittanut viimeisestä kahdeksasta ottelustaan seitsemän, vaikka miehen vastukset ovat olleet todella tasokkaita. Puolivälierissä Lisowski kukisti maanmiehensä Judd Trumpin lukemin 6-2.
Lisowski on erittäin agressiivinen ja myös poikkeuksellisen nopea pelaaja. Hänen keskimäärin lyöntiin käyttämänsä aika on normaalisti hieman alle 15 sekuntia. Muut maailman huippunimet käyttävät normaalisti lyöntiin hieman reilut 25 sekuntia. Lisowski pystyy halutessaan pussittamaan uskomattoman vaikeita palloja ja tekemään todella nopeita century-breikkejä. Tärkeissä otteluissa Lisowski on kuitenkin onnistunut sulamaan todella suuria johtoasemia, ja International Championshipin välieräottelu voi hyvinkin olla liikaa nuorehkon englantilaisen päälle.
Ottelu on kertoimien valossa todella tasainen. Lisowski on otteluiden alussa useimmiten pysäyttämätön, mutta saattaa loppua kohden antaa helppoja paikkoja kilpakumppaneilleen. Monet vedonlyöntifirmat tarjoavat otteluun kohteita siitä, kumpi saavuttaa ensimmäisenä tietyn määrän frameja. Lisowski saa kisan kolmeen frame-kohteeseen erinomaista kerrointa huomioonottaen miehen terävät otteluiden alut. Otamme lisäksi pienemmällä panoksella kiinni Robertsonin frametasoituksen.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ