ma 29.10. klo 08:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

International Championship: Tom Ford – Jimmy Robertson | Kumpi vie tasaisen kamppailun englantilaisten välillä?

Snookerin International Championship pääsee maanantaina täyteen vauhtiin pääkaavion osalta, ja otamme tarkempaan seurantaan englantilaisten Tom Fordin (Maailmanlista 36) sekä Jimmy Robertsonin (Maailmanlista 25) kohtaamisen.
Ford esiintyi viime kaudella edukseen, mutta juuri alkanut uusi kausi ei ole ollut toistaiseksi toivotunlainen miehen kannalta. Fordin suurin ongelma on breikin säilytys, ja normaalisti varmana pussittajana tunnettu Ford on tuskaillut breikin rakentelunsa kanssa koko alkukauden. Ford on varsin hyvä pussittaja pidemmältä matkalta, eivätkä turvalyönnitkään ole koskaan olleet Fordille ongelma. Fordin viimeiset viisi ottelua ovat tuoneet hänelle kaksi voittoa ja kolme tappiota selkeästi häntä itseään heikompia vastuksia vastaan.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Robertson on kiivennyt heti kauden alkajaisiksi mukavasti maailmanlistalla napattuaan ensimmäisen turnausvoittonsa arvostetussa European Masters-turnauksessa. Viimeisestä yhdeksästä ottelusta tasaisen varma englantilainen on napsinut peräti kahdeksan voittoa. Robertson ei ole parhaimpia pitkän matkan pussittajia, mutta hän on erittäin varma breikin rakentaja, ja todella kylmähermoinen pelaaja. Robertsonin turvalyönnit ovat keskivertoa parempia, mutta eivät aivan maailman huippujen, kuten Mark Selbyn tasoa.
Ottelu on kertoimien valossa erittäin tasainen, mutta Robertson on pelannut koko alkaneen kauden niin paljon Fordia paremmin, että otamme Robertsonin voittoa lapulle suoran voiton lisäksi myös frametasoituksella.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ