CS to 26.05. klo 17:00

Into The Breach - Case

Case umpisurkea euroopan tasolla

Major-huuma on ohi. FaZe kruunattiin voittajaksi, ja muut jäi ruikuttamaan. Finn “karrigan” Andersen todisti jälleen kykynsä. The Goat IGL. Nyt on kuitenkin aika keskittyä muihin turnauksiin. Kun IEM Dallas kolkuttelee jo oven takana alle viikon päässä, on hyvä painaa muutama päivä alemman tason turnauksia, minkä joukkueet eivät kuitenkaan kovien rinnalla paljoakaan kalpene. Helatorstain merkeissä edetään Owen “smooya” Butterfieldin Into The Breach -joukkueen kyydissä, kun joukkue saa vastaansa brassivastustaja Casen.

Case on uskomattoman heikko joukkue euroopan tasolla. On täysin selvää, että joukkue, joka pelasi jopa Amerikan RMR-karsinnoissa, on selvästi heikompi, kuin moni muu euroopan alemman tason joukkueista, eikä smooyan yksilötaidon rinnalla ole läheskään samalla viivalla.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Casella on vain neljä karttaa, missä joukkue on ollut edes jokseenkin kilpailullinen, ja kun ottaa huomioon, että smooyan joukkue on seitsemän kartan jengi, ei Casella kovin hyvät mahdollisuudet ole edes karttavoittoon. Into The Breach tulee poistamaan Overpassin tai Dust 2:n, mitkä ovat joukkueen heikoimpia karttoja. Case valitsee toisen näistä, ja yrittää väkisin saada karttavoittoa, vaikka on näissäkin kartoissa heikompi.

Smooyan joukot saavat valittua esimerkiksi Infernon, missä 21 ottelusta on napsunut 61% voittoja.

10 euroa pelirahaa