CS ma 27.06. klo 19:00

Into The Breach - EC Kyiv

Smooya loistovireessä! ITB:lle loistokerrointa

Owen “smooya” Butterfieldin Into The Breach on jälleen kehässä maanantaina. Joukkue kohtaa ukrainalaisjoukkue EC Kyivin. Ottelu alkaa klo: 18:00, ja se pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla. Into The Breach on asetettu otteluun pieneksi altavastaajaksi, vaikka smooyan joukkojen karttavalikoima on selkeästi parempi kyseisessä ottelussa.

Into The Breach saa ottelussa poistettua EC Kyivin parhaan kartan Dust 2:n. Kyseessä on ITB:n vakipoisto. EC Kyiv puolestaan poistaa oman vakipoistonsa Nuken, joka ei ole lähelläkään ITB:n parasta karttaa. Smooyan sotureille siis suuri etu heti kärkeen karttavalinnoissa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

ITB saa valittua omaksi kartakseen Infernon, missä joukkueella on viimeisen kolmen kuukauden aikana kertynyt 69% voittoprosentti. EC Kyiv on samaisessa kartassa voittanut vain 36% pelaamistaan otteluista. EC Kyiv puolestaan valitsee omaksi kartakseen varmastikin Ancientin. Kysessä on yksi EC Kyivin heikoimmista kartoista, mutta kun tilanne on se, että ITB on kaikissa EC Kyivin “loistokartoissa” samalla tasolla ellei jopa parempi, on EC Kyivin realistiset vaihtoehdot vähissä.

Smooya on pelannut viime aikoina huipputasolla. Mikäli smooyalta nähdään edes jokseenkin herran totuttua tasoa, on ITB selvä ennakkosuosikki ottelun voittajaksi. Kertoimet ovat päälaellaan, ja siitä nautitaan!

10 euroa pelirahaa