CS pe 09.12. klo 14:30

Into the Breach - ECLOT

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Loistokerrointa vain muutama päivä sitten vastustajansa rökittäneelle Into the Breachille!

Perjantaina paukutellaan Counter-Strikea kolmen matsin verran lapuskalle. Luvassa on kaksi Thunderpick Bitcoin Series 2 -turnauksen ottelua sekä yksi kappale ESEA Advancedin pudotuspelejä. Thunderpickissä on käytössä pelin uusi update, joka toi karttavalikoimaan Anubiksen Dust 2:n tilalle. Uudessa updatessa heikennettiin myös M4A1-S -asetta sekä pelin tarkkuuskivääriä.

Päivä aloitetaan klo. 14:30 brittijoukkue Into the Breachin ja tsekkijoukkue ECLOT:n välisellä ottelulla. Joukkueet kohtaavat paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa, jonka häviäjä tippuu turnauksesta ulos. ECLOT ja ITB kohtasivat vain muutama päivä sitten ESEA Advancedin puolella, jolloin ITB vei ottelun nimiinsä melko helposti lukemin 2-0.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Tällä kertaa ITB on vieläkin paremmin asetelmin lähdössä otteluun, sillä karttavalikoimassa on ITB:n toiseksi heikoimman kartan Dust 2:n tilalla Anubis. Kumpikaan joukkue ei ole pelannut yhtäkään virallista ottelua Anubiksessa, joten jää joukkueiden itseluottamuksesta kiinni, uskaltaako kumpikaan napata karttaa peliin.

ECLOT poistaa jälleen vakipoistonsa Nuken, jolloin käytännössä ITB:llä olisi mahdollisuus napata Anubis. Edelliskerralla ITB kuitenkin hoiteli oman karttavalintansa Overpassin peräti 16-3, joten ei ole kovin todennäköistä, että ITB riskeeraisi oman karttavalintansa. ITB:n kokema hyöty nimittäin tulee vasta toisella poistokierroksella, kun joukkueen ei tarvitse poistaa Dustia, vaan ITB voi poistaa esimerkiksi Miragen, mikä on joukkueen heikoin kartta.

ITB SHUFFLE

@ITBesports
The series might not have gone our way, but one player who kept firing was @Adam9130!

Our captain picks up the @NERFapp MVP for our series against @apeksgg!

Visit @NERFapp
➡️bit.ly/3uyDO5o

#ITBCS #UpTheKnights