CS ke 13.04. klo 16:00

Into The Breach - Hellslayers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

flusha ja JW iskussa uuden joukkueensa kanssa – vastassa smooyan brittisoturit

Elisa Invitational -turnaus jatkuu kahdella ottelulla keskiviikkona. Brittijoukkue Into The Breach saa klo: 16:00 alkaen vastaansa ruotsalaisjoukkue Hellslayersin. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla, ja sen voittaja lunastaa itselleen lipun Elisa Invitational Spring 2022 -pääturnaukseen. Hellslayers on pienoinen ennakkosuosikki kertoimien valossa.

Hellslayers on muutama kuukausi sitten perustettu joukkue, jossa legendaaristen fnatic-tähtien Robin “flusha” Rönnquistin ja Jesper “JW” Wecksellin lisäksi pelaa muutama nuorempi ruotsalainen, jotka nousivat skenen tietoisuuteen omissa joukkueissaan. Hellslayersin meno on ollut loistavaa katseltavaa, sillä JW ja flusha pelaavat edelleen hyvin viihdyttävää CS:ää.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Meno on ollut viihdyttävää, mutta myös tulosta on tullut. Joukkue on aloittanut loistavasti, ja onnistunut voittamaan todella kovatasoisia joukkueita, kuten esimerkiksi ECSTATIC:n, MAD Lionsin, KOVA:n, ja melkein jopa CPH Flamesin. Hellslayers on ollut pysäyttämätön Infernossa, ja loistava esimerkiksi Miragessa sekä Overpassissa.

Owen “smooya” Butterfieldin Into The Breach tulee keskiviikkona poistamaan varmastikin Overpassin, sillä kyseinen kartta on ylivoimaisesti joukkueen heikoin tilastojen valossa. Hellslayers saa täten valittua omaksi kartakseen 100% voittoprosentin omaavan Infernon. Brittijoukkue tähtää oman valintansa varmastikin Nukeen tai Vertigoon, jolloin kolmas kartta olisi hyvin potentiaalisesti esimerkiksi Mirage. Panokset isketään ruotsalaisjoukkueen puolesta lähinnä joukkueen formin sekä karttavalikoiman ansiosta.