CS to 22.09. klo 20:00

Into the Breach - SINNERS

Käsittämätöntä! Karttavalikoima ja viimeaikaiset tulokset suosivat altavastaajaa! Loistokerroin lapulle!

Torstain viimeisessä CCT Europe Series 2 -turnauksen ottelussa brittijoukkue Into the Breach saa vastaansa tsekkijoukkue SINNERS:n. Ottelu alkaa klo: 20:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Into the Breach on pienoinen altavastaaja kertoimien valossa, vaikka joukkueen formi sekä karttavalikoima ovat parempia, kuin SINNERS:llä.

Joukkueet jakavat saman vakipoiston Dust 2:n, mikä todennäköisesti tarkoittaa sitä, että molemmat tulevat ns. “floattamaan” kyseisen kartan poiston vasta toiselle poistokierrokselle. Tällöin ITB poistaisi SINNERS:n parhaimman kartan Vertigon, kun SINNERS puolestaan poistaisi varmastikin Nuken, mitä joukkue ei todellakaan tykkää pelata.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NÄIN SAAT SUPEREDUN

SINNERS voisi valita itselleen tällöin esimerkiksi Miragen, jossa molemmilla joukkueilla on noin 50% voittoprosentti. Into the Breach puolestaan saa itselleen todella mieluisen kartan, kun vaihtoehtoina on joko Inferno tai Overpass, joissa molemmissa tilastot puhuvat brittijoukkueen puolesta.

Kolmanneksi kartaksi jää joko Ancient tai OP/Nuke riippuen siitä, kumpi joukkue uskaltaa olla poistamatta Dust 2:sta. Joka tapauksessa ITB saa otteluun reilusti paremmat kartat, missä joukkueen pitäisi napata ottelusta helpohko voitto.

10 euroa pelirahaa