CS to 07.04. klo 16:00

Into The Breach - Tricked

Smooya ei kykeneväinen voittamaan otteluita yksin

Päivän toisessa Elisa Invitational Spring -turnauksen karsintaottelussa nähdään äärimmäisen mielenkiintoinen kamppailu, kun Owen “smooya” Butterfieldin brittijoukkue Into The Breach saa vastaansa tanskalaisjoukkue Trickedin. Smooyan soturit eivät ole suorittaneet kovinkaan hyvällä tasolla, ja näyttäisi siltä, että koko joukkue on tällä hetkellä smooyan huippusuoritusten varassa.

Smooya on painellut lyhyen, hieman alle kuukauden kestoisen visiittinsä aikana Into The Breach -joukkueessa taululle 1,34 ratingin. Herralla on käytännössä vain kolme pelattua karttaa, missä hänen rating on dipannut alle yhden. Muuten meno on ollut melkoista katseltavaa. Ongelmaksi muodostuu ettei yksin voiteta pelejä, mikäli koko muu joukkue on täyttä kuraa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Torstaina vastaan asettuu Tricked. Tanskalaisjoukkue on nostanut tasoaan viime aikoina hurjasti voittaen monia alemman tason parhaita joukkueita. ECSTATIC, Sinners, SKADE ja Apeks ovat kaikki kaatuneet tanskalaisjoukkueelle, joka on vihdoin pystynyt parantamaan karttavalikoimaansa.

Tricked tulee poistamaan Ancientin, kun brittijoukkue puolestaan poistaa Overpassin. Tricked saa valittua omaksi kartakseen timanttisen Nuken, kun smooyan soturit puolestaan tähtäävät varmastikin Mirageen. Vaikka Trickedin Mirage heikko onkin, on luotto kova joukkueen suorittamiseen kahdessa muussa kartassa.

10 euroa pelirahaa