to 14.10. klo 16:00

Invictus Gaming - Team Secret

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kliininen Invictus Gaming vastaan taitelijamainen Team Secret

The Internationalin pudotuspelit jatkuvat torstaina Invictus Gamingin ja Team Secretin kohtaamisella. Vastassa on kaksi todella kovan luokan joukkuetta. Pidämme kuitenkin tähän nähdyn perusteella IG:tä ennakkosuosikkina. Pelivalintamme onkin Invictus Gamingin voitto. Ottelusarjan voittaja ratkaistaan tuttuun tapaan paras kolmesta -menetelmällä.

Invictus Gaming oli aivan suvereeni lohkovaiheessa. Joukkue keräsi 14 voittoa ja hävisi vain kaksi yksittäistä matsia. Joukkue on ollut yhdessä jo vuodesta 2019 asti ja se myös näkyy. Turnauksen parhaimmatkin joukkueet ovat sortuneet toistuviin virheisiin, mutta IG:n kohdalla pelaaminen on ollut todella varmaa ja kliinistä. Mitenkään tyhjästä IG ei ole ponkaissut menestykseen. Joukkue juhli Singaporen Majorin voittoa tänä keväänä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Team Secret on niin ikään ollut vakuuttava. Joukkue voitti lohkovaiheessa kymmenen ottelua ja hävisi kuusi. Ennen turnausta Secret oli suoriutunut viimeiset puoli vuotta varsin kehnosti, mikä on näkynyt myös otteissa The Internationalin aikana. Taktista osaamista ja yksilötaitoa on vaikka millä mitalla, mutta toisinaan joukkueen ajoitukset menevät pahasti solmuun. Usein Secret on kaivanut itselleen kuoppaa ottelun alkuvaiheissa, josta se on noussut kovan työn avulla voittoon matsin edetessä. Invictus Gamingia vastaan Secretilla ei ole samanlaista etulyöntiasemaa yksilötaidon suhteen.

Papereissamme ottelupari on varsin tasainen ja vastakkain on kaksi todella kovaa joukkuetta. Lohkovaiheen ja vuoden 2021 muiden isojen turnausten perusteella pidämme Invictus Gamingia kuitenkin ennakkosuosikkina, kun taas kertoimissa Secret on pienoinen suosikki. Iskemmekin lapulle ykkösen Invictus Gamingin voitolle.