CS ma 09.01. klo 13:30

Invictus - Viperino

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vuosi käyntiin loistokertoimella Counter-Striken puolelta!

Vuoden 2023 betsikausi aloitetaan Counter-Striken osalta European Pro League -turnauksen parissa. Turnaus käynnistyy maanantaina 9. päivä tammikuuta, jolloin pelataan turnauksen kaksi ensimmäistä ottelua. Maanantain toisena otteluna päästään seuraamaan Invictus International joukkueen otteita brittijengi Viperinoa vastaan. Ottelu alkaa klo: 13:30, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla.

Invictukselle saa loistavaa kerrointa otteluun, johon tartutaan ilomielin. Rosterissa on todella tulivoimaisia yksilöitä, ja kun vastaan asettuu todella heikko joukkue jopa brittien skaalalla, pitäisi lukemien olla melko selvää kauraa. Invictukselle saa nimittäin yli 1,90 -kerrointa, joka on aivan käsittämätöntä, kun katsoo joukkueiden kokoonpanojen materiaalia ja aikaisempia tuloksia. Paremmasta joukkueesta ei ole epäselvyyttä.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Invictuksen rosterissa pelaa mm. todella lupaava nuorukainen Tal ‘meztal’ Hahiashvili sekä EYEBALLERS:n kokoonpanosta tutuksi tullut Leo ‘Svedjehed’ Svedjehed. Kokemustakaan joukkueesta ei puutu, sillä linarissa pelittelee myös forZesta tunnettu Dmitriy “facecrack” Alekseyev sekä monista muista venäläisjoukkueista tunnettu Vadim “DavCost” Vasilyev.

Viperino on juuri ja juuri pärjännyt brittien skaalalla eikä ole pelannut kuin muutaman ottelun kansainvälisiä joukkueita vastaan. Napataan ottelusta siis Invictus loistokertoimella lapulle!

EYEBALLERS

@EYEBALLERS
THANK YOU SVEDJEHED ♥️

We send a huge shoutout to you @leosvedjehed for all the amazing work you've done for EYEBALLERS! We're so grateful to have had you on our team, and we're excited to see what you will accomplish as a free agent 🔥