ke 03.04. klo 18:30

IPK - Hermes

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Näennäisen tasaista, mutta merkkejä käänteestä on jo nähtävissä!

Imatran Ketterä pääsi nautiskelemaan itsensä Mestiksen finaaleihin suoraan neljässä pelissä. IPK:n ja Hermeksen homma on puolestaan täysin avoinna, sillä neljän pelatun ottelun jälkeen voitot ovat tasan 2-2. Hermes on pudotuspelien ehdoton yllättäjä – ensin kaatui Jokerit, eikä iisalmelaisillakaan ole nähdyn perusteella ollut ihan helppoa. Keskiviikon ottelu on iso suunnannäyttäjä tässä ottelusarjassa.

IPK ei ole onnistunut aivan näyttämään siltä porukalta, joka vei runkosarjan nimiinsä reilulla marginaalilla. Vaatimustaso on tällä hetkellä hyvin korkealla, sillä vastustaja on taktisesti erittäin hyvä. IPK oli lähellä voittaa Kokkolan ottelun, sillä Hermes pääsi tasoihin ilman maalivahtia vasta kuusi sekuntia ennen päätössummeria. Jatkoajalla iisalmelaiset sortuivat kahteen jäähyyn, joista jälkimmäinen osoittautui kohtalokkaaksi.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Mestis

@Mestis
🚨 Kokkolassa Arttu Lausniemi iski pelin tasoihin 6 sekuntia ennen peliajan päättymistä! @HermesKokkola

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

IPK:lla pelasi maalilla vain 17-vuotias Patrik Kerkola, jota tappiosta ei voi syyttää. Tuukka Poikosta on ennenkin tullut kehuttua, ja Hermeksen päävalmentaja on virittänyt joukkueen 5 vs. 5 -pelin todella mallikkaaksi. Jo pääsy välieriin oli isolta osaltaan pelitavallisen edun kautta hankittu. Toki myös Visa Vedenpään reilun 92% torjuntaprosentti on ollut omiaan ryydittämään Hermeksen menestystä. Arttu Lausniemi on puolestaan ollut hyökkäyspään tehokkain.

IPK oli viimeksi kotonaan melko suvereeni, ja oli maanantain matsissa vain sekuntien päässä vierasvoitosta. Tasaisesta ottelusarjasta huolimatta näyttäisi sille, että kello käy IPK:n eduksi – Hermeksellä voi tulla raja vastaan. Kotivoitto kelpaa perusvedoksi keskiviikon matsiin.

Talleta 25€ ja saat 25€ ilmaisvedon!

Foggybet tarjoaa Uhmapelaajille mukavan tarjouksen, saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Foggybetille TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.