Mestis to 09.02. klo 18:30

IPK - Hermes

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Rankkaa touhua – markkinat painavat kotisuosikin kertoimen lattian alle. Siispä vastapalloon!

IPK ja Hermes kisailevat tällä hetkellä kovaa runkosarjan neljännestä sijasta. Näillä näkymin molemmat porukat ovat menossa top kuutoseen, jolla vältetään play offien ensimmäinen ns. säälipleijarikierros. Rovaniemen Kiekkokaan ei ole kaukana edessä, sillä rollolaiset ovat pelanneet kaksi peliä torstai-illan taisteluparia enemmän, eikä pisteissä RoKi ole kuin pisteen IPK:ta edellä.

IPK päätti viime viikkonsa selkeään voittoon Peliitoista. Ottelu oli valmis jo ensimmäisessä erässä, eikä jatkossakaan 4-0 tappio niskassaan kotiin lähtenyt peliittalauma pystynyt tarjoamaan IPK:lle kunnon vastusta. Matsi oli selkeä parannus tätä edeltäneeseen jatkoaikatappioon Zemgalelle. Tosin moni joukkue tuntuu tällä hetkellä haksahtavan Zemgalen kanssa. Poissaolotilanne on hyvä, sillä ainoastaan Pekka Suhonen on sairastuvalla.

RULLA KUUMAKSI! 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Myös Hermeksellä oli Zemgalen kanssa sanomista, sillä molemmat ottelut menivät jatkoajalle, ja Hermeksen saldo niistä oli yhteensä kolme pistettä. Tätä ennen peli sujui etukäteen kevyempiä joukkueita vastaan mainiosti. Hermeksen peli on sinällään ihan hyväksyttävässä kuosissa, mutta ajoittain joukkue sortuu sangen hitaaseen peliin, jossa tunnetaso ei nouse kovin korkealle. Tasaisuuttakin joukkue hieman kaipaisi.

Mestis

@Mestis
🔥 @HermesKokkola Aapo Ahola on Mestiksen viikon pelaaja! 🔥 Tehokas puolustaja nakutteli viikon kolmessa ottelussa pisteet 3+2 ja pitää tällä hetkellä hallussaan puolustajien pistepörssin kuudetta sijaa. 🏒

Viikon pelaajan tarjoaa Kia!

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

IPK on kotiedullaan suosikki, muttei kertoimien vertainen sentään. Niinpä Hermekselle jää hyvää kertoimissa, ja tartutaankin tässä korkeimpaan vieraskertoimeen, mitä markkinoilta löytyy. Panossuositus suorasta voitosta on matalahko, mutta jos tasoitusvedon ottaa, voi panosta hieman ruuvata ylöspäinkin. 888 tarjoaa markkinoiden parasta kerrointa ja muutenkin on suositeltava kioski tähän saumaan.