pe 12.01. klo 18:30

IPK - Jokerit

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Perjantaina Jokerit saa pelata sisällä, mutta muuten voi olla vaikeaa!

IPK ja Jokerit ottavat uusinnan viime viikon kamppailusta – tällä kertaa Iisalmessa. Viime viikolla Helsingissä oteltiin tasaisissa merkeissä, eikä narripaitojen matkaa Ylä-Savoon voi pitää helppona, sillä IPK on Ketterän kovasta rynnistyksestä huolimatta edelleen tukevasti Mestiksen kärkipaikalla. Jokerit on saanut jatkoaikatappion jälkeen nuolla haavojaan yli viikon, mutta iisalmelaiset ovat pelanneet tällä välin kaksikin ottelua.

*Tsekkaa tästä tammikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

IPK:lla on ollut edelleen hyvä ote kauteen, mutta viikolla tuli jatkoaikatappio noususuunnassa olevalle KeuPalle vieraissa. Yksittäisen ottelun tulokseen ei kuitenkaan kannata liikaa laittaa painoa. Ehkä kokonaisuudessaan Marko Tuomaisen suojattien dominanssia ollaan kuitenkin kuromassa umpeen kauden edetessä. Sairastupa ei varsinaisesti pullistele, sillä poissaoloja on vain pari kappaletta.

Mestis

@Mestis
🚨 Keuruulla ottelun seitsemännen ja @IPKedustus neljännen maalin viimeistelee Alex Berardinelli!

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

đź“ş @MTVUrheilu
🗣️ @meronen

Jokerit on luopunut parista pelaajasta, ja onkin mielenkiintoista nähdä, tekeekö joukkue vielä hankintoja loppukaudeksi. Alakerta Tero Määtän suojateilla on kunnossa, mutta maaleja ei tehdä aivan tehokkaimpien joukkueiden tahtiin. Otteita on leimannut epätasaisuus, mutta hyvänä päivänä narrilauma voittaa Mestiksessä kenet vaan. Lauantaina on luvassa mielenkiintoinen ulkoilmapeli Joensuussa, mutta sitä varten ei tässä ottelussa varmasti säästellä.

Vierailut maakunnissa eivät ole helppoja – varsinkaan Savo-Karjalassa. IPK on ottelussa selkeä suosikki ja ansaitsee yli kahden kertoimilla myös vihjeen. Panoksella ei riehuta, mutta määrätietoisesti mennään – ja uudet asiakkaat ottavat edut talteen!

*Tsekkaa tästä tammikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!