Mestis pe 13.10. klo 18:30

IPK - Jokerit

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Narripaidat sarjakärjen luona kylässä – leviääkö narripakka Ylä-Savossa?

Jokerien retket maakuntiin jatkuvat, ja tänä viikonloppuna vieraillaan Iisalmessa sekä Kajaanissa. Perjantainen IPK – Jokerit on ollut loppuunmyyty jo aiemmin tällä viikolla. Tosin Iisalmen jäähallin kapasiteetti ei ole kuin 1300 paikkaa, mutta varmasti mökkiin saadaan mökää kunnolla. Hienointahan ottelussa on, että se on Mestiksen kärkimatsi: IPK ja Jokerit miehittävät sarjataulukossa kahta kärkisijaa.

Ilmaisveto viiteen kymppiin asti – lue lisää alta!

IPK:ssa tapahtui pari miehistömuutosta: kokenut Jarkko Malinen sai sopimuksen Jyppiin, ja Sakke Vallius sai toistaiseksi voimassa olleen lainasopimuksen KalPasta. Jarkko Malinen tekee pientä lovea iisalmelaisten juttuun, sillä mies on ollut varsinkin ylivoimalla tärkeä hahmo. IPK:n menestyksen takana on voittopuolisesti ollut se, että joukkueen kaikki ketjut toimivat mallikkaasti – pelisysteemi on sisäistetty, ja sitä toteutetaan tinkimättä. Keskiviikkona IPK haki Jokipojilta pisteet selkeästi.

Iisalmen Peli-Karhut

@IPKedustus
Jarkko Malinen siirtyy Liigaan.

Alkukauden IPK:n paidassa pelannut Malinen siirtyy JYPin riveihin 🤝🏻

📝lue lisää: ipk.fi

#MeOlemmeIPK #IPKedustus #Mestis

Jokerit on huilinut koko viikon ajan. Viime lauantaina narripaitojen voittokulku jatkui Turussa, jossa TUTO ei voinut vierailleen oikeastaan mitään. Jesse Liuksiala avasi maalitilinsä kahdella osumallaan, ja oli muutenkin elementissään. Turun reissua edeltänyt kotimatsi Kiekko-Vantaata oli raskaampi ottelu, mutta siitäkin kairattiin voitto. Kun Jokerit saa kunnon karvauksen päälle, joutuu vastustajan avauspeli todelliseen testiin.

Jokerit on eräs suosituimpia suomalaisia jääkiekkobrändejä tällä hetkellä, ja se näkyy myös kertoimissa. Tässä ottelussa IPK:ta on vaikea laittaa altavastaajaksi – tasabuukkiin voisi kyllä myöntyä. Niinpä kotikerrointen ollessa tällä tasolla, saadaan kotivoitolle peliä! Ota samalla ComeOn salkkuusi!

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TĂ„STĂ„ ComeOnille
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa IPK kertoimella 2,70.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.