pe 12.04. klo 18:30

IPK - Ketterä

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ratkaisevatko rasitus ja loukit finaalisarjan – siltä vähän näyttää!

Mestiksen karavaani palaa perjantaiksi Iisalmelle. Tähän asti molemmat joukkueet ovat voittaneet ottelusarjassa kotimatsinsa. IPK oli kotonaan parempi jatkoajan kautta, kun Ketterä hoiti oman matsinsa himaan jo ottamalla reippaan johdon alussa. Kyseessä on epäilemättä kaksi tämän kauden parasta joukkuetta, joiden välinen paremmuus saattaa ratketa rasitustekijöihin ja loukkaantumisiin. Tämä matsi tulee kertomaan jatkosta todella paljon.

*Tsekkaa tästä huhtikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

IPK:n rosteri on leveä, mutta silti vaikuttaa siltä, että poissaolot alkavat tässä vaiheessa haittaamaan yläsavolaisia. Lisäksi kolme välierää enemmän pelanneet isännät ovat toki rasituksen suhteen vaativammassa asemassa. Imatralla epävarmasti esiintynyt Oskari Parviainen tykitettiin vaihtoon, ja tilalle vaihdettu nuori Olli Taimi teki voitavansa. Kotona Parviainen on todennäköisesti jälleen uunissa.

Ketterä tuntui viimeksi luistelevan IPK:lta jalat alta. Jatkossa kuitenkin tahti hieman rauhottui. Tällä hetkellä paremmin loukkaantumisilta säästyneet imatralaiset pystyvät pitämään vauhtia laajemmalla rintamalla. Iso asia on, jos Ketterä pystyy pysymään poissa jäähyboksista, sillä 5 vs 5 -pelissä tällä hetkellä Ketterällä on kiistaton etu puolellaan. Näillä tekijöillä Ketterästä saa jo vierassuosikin.

Niinpä käännetään kelkka ja otetaan maltillinen betsi Ketterän vierasvoitosta. Sen verran selkeältä on hallinta näyttänyt, että saatavilla kertoimilla Ketterää kannattaa nyt ostaa – tosin pidetään maltti mielessä.

*Tsekkaa tästä huhtikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!