Mestis ke 25.01. klo 18:30

IPK - Ketterä

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hyökkääminen sujuu, vaan miten on puolustuksen laita? Tähän vedetään overia!

Keskiviikkona Iisalmessa nähdään Mestiksen kärkipään kamppailu, kun sarjassa neljäntenä oleva IPK isännöi sarjakakkosena viilettävää Ketterää. Molemmat kuuluvat rosteriltaan Mestiksen parhaimmistoon, eikä top 4-sijoituksia voi pitää millään tavalla yllätyksenä. Keskinäisissä otteluissa haetaan jo asemia kauden ratkaisuvaiheisiin – Ketterä tulee todennäköisesti sijoittumaan runkosarjassa korkealle, mutta IPK:n takanaa on kovavireisiä jouikkueita.

IPK haksahti viime viikolla kahteen tappioon: iisalmelaisten helmasyntinä oli heikko puolustuspeli sekä Kiekko-Vantaata että KeuPaa vastaan. Valmentaja Niko Härkönen lupailikin, että puolustukseen tullaan kiinnittämään tulevalle viikolle tarkempaa huomiota. Eetu Randelin palaa IPK:n maalille oltuaan lainassa KalPassa ja nollattuaan Ilveksen viime viikolla. Pekka Suhonen ja Valtteri Pihlajamäki ovat isänniltä loukkaantuneina.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Ketterän peli sujui viime viikolla mainiosti, vaikka joukkue haksahtikin Vantaalla jatkoaikatappioon. Peliittoja ja Kiekko-Espoota vastaan tulivoima oli kohdillaan, ja Ketterää saa todella varoa tällä hetkellä. Pelirytmi on tällä hetkellä tiukasti kolme ottelua viikossa, mikä tuntuu sopivan laajalla rintamalla etenevälle porukalle. Loukkaantumisia joukkueella on pari kolme ja Yegor Chizhikov kärsii tällä viikolla pelikieltoaan.

Molemmilla joukkueilla on tulivoimaa, kun taas puolustuksen virhealttiudesta on tullut isännille hieman sanomista. Tätäkin matsia voitaisiin hyvin olla veikkaamassa runsasmaalisuuden puolelle, ja kun 888 lätkäisee tähän topit kehiin, betsi on siinä! 888sport on urheiluvedonlyönnin namupaikka.