ke 07.02. klo 18:30

IPK - Ketterä

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kotietu, lepoetu, ties mikä etu – arvaatko jo pelivalinnan?

Ketterä jatkaa alkuviikon urakkaansa keskiviikkona Iisalmessa – tätä ennenhän imatralaiset vierailivat Kajaanissa, jossa katkaisivat tappioputkensa Hokin kustannuksella tiistaina. Keskiviikkona vastus vaihtuu karsijasta sarjakärkeen, eli haaste kovenee melkein niin paljon kuin se on Mestiksessä ylipäätään mahdollista. IPK:n johto on sarjataulukossa vakuuttava, sillä se on seitsemän pisteen etumatkalla, vaikka Ketterä on pelannut neljä ottelua enemmän.

IPK on tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa. Lauantaina kaatui KeuPa todella helpon näköisesti, ja torstaina yläsavolaiset voittivat vieraissa juuri Ketterän. Tässä ottelussa avainasemassa oli viimeistelyn tehokkuus, jossa IPK veti isäntiä pitemmän korren. Marko Tuomaisen joukkue on taitavasti kasattu, ja varsinkin ulkomaalaisvahvistukset ovat jälleen onnistuneet mainiosti. Ei ole mikään ihme, että myös liigajoukkueista on herännyt kiinnostusta pelaajia kohtaan.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Ketterä pelaa tiukalla pelitahdilla, ja poissaoloja paikkaamassa ovat Ässien organisaatiosta nuoret Nestor Noiva sekä Topi Vuori. Ketterän rosteri ei pullistele leveydellään, ja ainakin Aleksi Sinkkosta kaipailtaisiin rosteriin takaisin. Tiistaina Hokkia vastaan ketsuppipullon korkki aukesi oikein kunnolla roiskahtaen, ja erikoistilanteetkin sujuivat mukavasti. Kari Martikainen sai siis, mitä tappioputken jälkeen tilasikin – mutta keskiviikkona vaaditaan vielä enemmän.

Mestis

@Mestis
🚨 Joona Lankinen naulaa @ImatranKettera'n illan neljännen! Nestor Noivalle ensimmäinen tehopiste Mestiksessä.

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

đź“ş @MTVUrheilu
🗣️ @Juspe15

IPK on huikean kova kotijoukkue, ja sillä on lepoetu. Niinpä mennään perusbetsillä eteenpäin – kotivoitto maistuu juuri mukavasti. Samalla voit korkata 21Betsin, joka täydentää bookkerivalikoimaa todella mukavasti.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

21Bets tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry 21Betsille TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.