Mestis pe 08.04. klo 18:30

IPK - Ketterä

Ketterä katkaisee sarjan Iisalmessa!

IPK ja Ketterä ovat näyttäneet kahden kerroksen väeltä keskinäisessä ottelusarjassaan: Ketterä on vienyt tähän asti kaikki kolme peliä, ja kotona lukemat ovat olleet todella selkeitä. Ylivoimaisesti tasaisimman ottelun joukkueet pelasivat edellisellä kerralla Iisalmessa. Nyt toisessa kotiottelussa olisi IPK:lle tultava tulosta, tai kausi loppuu tähän iltaan.

IPK ei ole pieniä väläyksiä lukuun ottamatta näyttänyt riittävältä joukkueelta Ketterää vastaan. Laatu rosterissa on kapeahkoa, kun KalPaltakaan ei ole pudotuspeleihin sen kummempia apuja saatu. Juha Jatkolalle ei ole sarja ollut maalissa helppo, ja kesken toisen ottelun mies sai tehdä tilaa Samu Pakariselle. Tason pitää nousta oleellisesti, jos ottelusarjaa meinataan vielä venyttää.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JĂ„TTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KĂ„TEISKIEKKAASI HETI

Ketterä näyttää tällä hetkellä todella hyvältä – suvantovaiheet ovat taakse jäänyttä elämää. Viisikkopeli on mallikasta, ja kiekollista osaamista löytyy myös puolustukselta kosolti. Ketterän kaikissa kentällisissä riittää laatua, joten IPK ei saa imatralaisilta hetken rauhaa kentällä. Suurin haaste neljänteen otteluun on keskittyä perusasioihin, eikä haihatella vielä välierien perään.

Niin paljon parempi Ketterä on ollut, että otetaan vetona tähän matsiin vierasvoittoa jo varsinaisella peliajalla, vaikkei kerroin mitenkään katossa olekaan. Kaikki tähän asti nähty viittaa vierasvoittoon. Vähemmän yllättäen paras kerroin löytyy taas TurboVegasilta.

10 euroa pelirahaa