ma 08.04. klo 18:30

IPK - Ketterä

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Moni asia puoltaa Ketterää, mutta joku tolkku näissä kertoimissakin on oltava!

Mestis-finaalit alkavat maanantaina. IPK:n ja Ketterän välieräsarjat poikkesivat toisistaan aika lailla. IPK joutui tahkoamaan Hermestä vastaan täydet seitsemän ottelua, kun Ketterä puolestaan ei tarvinnut loukkaantumisista kärsineen Kiekko-Espoon pudottamiseen kuin neljä matsia. Ketterällä on siis lepoetua finaaliavaukseen – vai onko IPK:llä parempi pelituntuma?

*Tsekkaa tästä huhtikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

IPK oli Hermestä vastaan jo sillassa, mutta nosti tasoaan ja otti kahdesta viimeisestä välieräottelusta voitot. Tasonnosto tapahtui nimenomaan henkisellä puolella, ja Marko Tuomaisen suojateilla kesti kasetti juuri oikeassa paikassa. IPK:n finaalipaikkaa ei tarvitse ihmetellä sen suuremmin, sillä joukkue on hyvin valmennettu ja erinomaisesti koottu. Ulkomaalaishankinnat ovat onnistuneet todella hienosti, ja runkosarjan voiton joukkue otti suvereenisti.

Mestis

@Mestis
Mestiksen tulikuumat finaalit käynnistyvät huomenna Iisalmessa, kun runkosarjan voittaja @IPKedustus kohtaa jo viidettä kertaa putkeen finaaleissa pelaavan @ImatranKettera'n. 🔥🔥🔥

Katso finaalien koko otteluohjelma: mestis.fi/fi/ottelut/202…

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

Ketterän menestys Mestiksessä on ollut viime vuosina ihailtavaa. Sitä eivät ole hiekoittaneet valmentajanvaihdokset eikä nuorennusleikkaukset. Välierissä imatralaiset käyttivät Kiekko-Espoon hädänalaisen tilanteen hyväkseen optimaalisesti, eikä ottelusarjassa tullutkaan yhtään hutia. Kari Martikaisen suojatit ovat kasvaneet kauden mittaan, ja finaalissa Ketterä tulee panemaan tosissaan kampoihin IPK:lle.

Bethardilla hieman liioitellaan Ketterän lepoetua, sillä joukkueet on hinnoiteltu täysin tasabuukiksi. Kyllä perusluokka ja kotietu silti vaikuttavat siinä määrin, että IPK:ta on pidettävä suosikkina otteluun. Niinpä hyvään kertoimeen päästään vetämään maistuva veto kotivoitosta.

*Tsekkaa tästä huhtikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!