Mestis pe 09.12. klo 18:30

IPK - KOOVEE

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hyvä tärppi! IPK on ollut vahva, mutta KOOVEE on noussut tasolleen! Yllätystä ilmassa?

KOOVEE matkaa viikonlopuksi Itä-Suomen turneelle, ja vastassa on kovakuntoiset joukkueet molempina päivinä. Sekä IPK että KOOVEE ovat neljän ottelun voittoputkessa, joten odottaa sopii korkealuokkaista kamppailua. IPK on noussut koko sarjassa kolmannelle sijalle, ja pelimäärään suhteutettuna iisalmelaiset ovat jo sarjan kakkosena. KOOVEE puolestaan tekee kovaa nousua, ja tavoitteena on play off -paikan sementoiminen.

IPK kävi historiallisella vierasreissulla Latviassa, ja kaatoi Zemgalen kahdesti lukemin 2-4. Joukkueella oli mukana hyvänlainen kannattajajoukko, ja pelikin luisti latvialaisten pienessä askissa mukavasti. Niko Härkösellä on mukavasti palikat kasassa, ja peliä kelpaa katsoa muutenkin kuin ehdottomina huippupäivinä. Poissaoloja IPK:lla on kourallinen, ja varsinkin kapteeni Otto Huttusen läsnäolo alakerrassa olisi suotavaa. Tulivoimaa isännillä on Ville Sippalan johdolla mukavasti.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

KOOVEE taapersi vielä tovi sitten varjojen mailla, mutta nyt ketjukoostumukset näyttävät loksahtaneen kohdilleen, ja tulosta syntyy sen mukaan. Kiekko-Vantaata vastaan pelattiin kaksi todella hyvää peliä. Vaisut otteet aikaisemmin herättivätkin ihmetystä, sillä Kilpa-Veljien kokoonpano on Mestis-tasolle oikein kilpailukykyinen. Tällä hetkellä joukkue pystyy kyllä haastamaan sarjassa kenet tahansa.

Tästä matsista lähdetään hakemaan yllätystä – IPK on hinnoiteltu ymmärrettävästi niittisuosikiksi, ja aivan näihin kertoimiin oikeuttaviin lukemiin ei kotivoiton todennäköisyys yllä. Yli kolmen kerroin vieraille ottelun lopullisesta voittajasta on oikein mukava tarjous, joka otetaan kakistelematta vastaan. Ja katso mitä Galaksino tarjoaa uusille asiakkaille!

Näin teet tällä vedolla 77,50€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ KOOVEE:lle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto KOOVEE lopullinen voittaja 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 77,50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.