Mestis la 29.10. klo 17:00

IPK - Peliitat

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Epäilijöille pitkää nenää – Eetu Selänteen vauhti riittää Mestikseen!

Peliittojen vieraskiertue Kainuuseen ja Ylä-Savoon on herättänyt ennen näkemätöntä mielenkiintoa, sillä peliittabussin kyydissä istuu tämän hetken eniten keskustelua herättänyt kiekkoilija Eetu Selänne. Nuorella miehellä on varmasti kovat paineet, ja keskustelupalstoilla monet tuntuivat jo etukäteen mehustelevan kiekkolegendan pojan surkeaa epäonnistumista – mutta ei Peliittojen tai Eetun tarvitse perjantaista esitystä hävetä.

Kaikki taustat huomioiden Selänne teki aivan säällisen pelisuorituksen Kajaanissa, ja Hannes Hyvönen antoi uudelle värväykselleen myös vastuuta ja peliaikaa. Täytyy muistaa, että kyseessä oli Selänteen ensimmäinen peli Suomessa lyhyen valmistautumisen jälkeen. Mikään fysiikkahirmu Eetu ei ole, mutta jalalla ja kiekollisena mies vaikutti aivan oikealta Mestis-pelaajalta, ja muutaman pelin jälkeen Heinolasta voi vielä kuulua kummia. Peliitat oli muutenkin hyvällä jalalla, mutta tällä kertaa akilleen kantapää oli maalivahtipeli.

Tuomas

@tumppi8
Eetu Selänteen uran ensimmäinen Mestis-peli. @eetu_selanne @TeemuSel8nne

IPK alkaa kauden edetessä vertymään, ja nyt alla on pari komeaa voittoa KeuPasta ja Kooveestä. Niko Härkösen suojatit eivät suorittaneet alkukaudesta odotetulla tasolla, mutta dieselistä alkaa löytymään tehoja. Ykköstykki on ollut Ville Sippala, joka tosin oli jo viime kaudella Hermeksessä todella hyvä. IPK:n etuna lauantain pelissä on kotiviikonloppu – joukkueen bussiin ei kerry kilometrejä ollenkaan, kun illan vieraat koukkaavat Iisalmeen Kajaanin kautta.

Mestis

@Mestis
🚨 Kalle Matikaisen laukaus uppoaa ohi Oskari Parviaisen ja @IPKedustus 1-0-johtoon!

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

đź“ş @CMoreSportFi

Vetoihin kelpaa IPK, sillä Mr Greenin tasoitusveto erottuu tällä hetkellä muista edukseen. Peliitat taistelee hienosti, mutta kokonaisuudessaan ei ole iisalmelaisten tasoinen porukka. Vähintään kahden maalin kotivoitto on hakusessa, ja siitä saa Mr Greenillä kivan kertoimen. Avaa siis tili, ellet jostain syystä sitä vielä ole tehnyt. Mutta odotellaan, joko toisessa matsissa Eetu Selänteeltä nähtäisiin tehoja!