to 18.01. klo 18:30

IPK - RoKi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vieläkö vierailta odotetaan tasonnostoa, vai joko uskotaan? Lue vihjeestä johtopäätökset!

IPK menetti viikonloppuna Mestiksen kärkipaikan Ketterälle, mutta vähänkin tarkempi mulkaisu sarjataulukkoon osoittaa, että imatralaiset johtavat sarjaa pisteellä, kun ovat pelanneet neljä ottelua IPK:ta enemmän. Matemaattisesti kärkisija on siis Ylä-Savon ihmeellä. Vastaan torstaina asettuva RoKi on ollut koko kauden ajan sordiino päällä. Tällä hetkellä kärvistellään viimeisellä säälipleijareihin oikeuttavalla sijalla. Kaksi viimeistä matsia toivat tosin tuiki tärkeitä pisteitä.

Pakkassäässä ilmaisveto lämmittää – lue vihjeen lopusta tarkemmat nuotit!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

IPK kaatoi viime ottelussan Jokerit puhtaasti 5-0, ja toivat Uhmapelaajille lunastuksen. Marko Tuomaisella pysyvät langat käsissä, ja joukkue tekee hyvää tulosta illalla toiseen, vaikka rosterin laatu ei ehkä ole aivan sarjan leveintä. Ellei runkosarjan loppua pummata täysin, tulee pudotuspeleissä IPK:lle hyvät asemat. Iisalmessa saldo on todella hyvä, sillä viisitoista matsia on tuottanut peräti tusinan verran kolmen pisteen voittoja.

Täytyy pikkuhiljaa jo uskoa, ettei Sakari Salmela saa joukkueesta yhtä paljon ulos kuin edeltäjänsä Maso Lehtonen. Parannusta on odotettu alkukierroksilta asti, mutta aika on käynyt jo kovin pitkäksi. Lopputulemana RoKi pelaa käytännössä play offeja jo nyt. Lauantaina haettiin Kajaanista voitto sitkeällä esityksellä. Hokki olisi voinut kolmannessa erässä hyvinkin tulla tasoihin, mutta pitkästä aikaa Rollon pojat ottivat kolmen pisteen voiton.

Mestis

@Mestis
🚨 Santeri Peltola suupaisee @rokihockey'n avausmaalin ja pelin tasoihin Kajaanissa!

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

đź“ş @MTVUrheilu

Kotimenestyksen puolesta on sangen helppo liputtaa. Jengaa otetaan vetoon vähintään kahden maalin voiton vaatimalla tasoitusvedolla. IPK osaa kyllä lytätä vieraansa, jos hommat kulkevat suunnitelmien mukaan.

Ensi talletuksesta 30€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 30€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 30€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili ja talleta 30€.
3. 30€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.