ma 01.04. klo 19:30

Ipswich - Southampton

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Perjantain ottelu ei voitosta huolimatta vakuuttanut, mutta onhan tämä kotikerroin nyt ihan dadaa!

Championshipin ennakkoarviot heittävät melko usein häränpyllyä, ja jälleen tänä vuonna on nähty asioita, joita etukäteen on ollut hieman vaikea hahmottaa. Ainoastaan muutama kierros ennen runkosarjan päätöstä sarjataulukon kärjessä on Ipswich, jonka nousu Valioliigaan olisi iso yllätys. Tosin kahden pisteen päässä oleva Leicester on pelannut yhden matsin vähemmän. Välissä on kakkosena Leeds, joka myös yrittää paluuta Valioliigaan kaikin voimin.

Novibet tarjoaa eksklusiivista etua Uhmiksille – lue lopusta lisää!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Ipswich pelasi viimeksi Valioliigassa kaudella 2001-02, ja viime vuodet ennen kuluvaa nappikautta menivät League Onessa. Tractor Boys haki perjantaina pisteet putoamiskuvioihin ajautuneelta Blackburnilta, mutta otteet eivät olleet mitenkään vakuuttavia: paremmalla onnella – ja linjamiehen myötävaikutuksella – Rovers olisi napannut ottelusta ainakin pisteen. Ipswichillä on pari varmaa poissaoloa, ja myös perjantaina loukkaantumisen takia vaihtoon joutuneen Omari Hutchinsonin status on vähintään epävarma.

Southampton on menossa vähintään nousukarsintoihin, mutta kahden parhaan joukkoon työntyminen vaatisi jo kärkijoukkueilta pahoja pistemenetyksiä loppukaudesta. Saints joutui pettymään perjantaina, kun peliä ei onnistuttu tappamaan paikoista huolimatta, ja Middlesboro tuli tasoihin juuri ennen täyttä aikaa. Southamptonilla on ollut muutamia loukkaantumisia, mutta raporttien mukaan miehiä on kuntoutumassa pääsiäisen aikana pelikuntoon.

Vaikka Ipswichin viime esitys ei varsinaisesti vakuuttanut, kotona nousukandidaatti on ollut aivan huikean kova. Siksi saatavilla olevilla kertoimilla Ipswich on pakko ottaa vetokuitille – niin hysteeristä ylireagointia vetomarkkinoilla on ilmassa. Kun kotivoittoja on lähes 75% otteluista, ei Southamptonillakaan ole helppo reissu luvassa maanantaina.

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!

Toimi näin:

1. Siirry Novibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto Ipswich haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.