Superpesis ma 12.06. klo 18:00

IPV - KPL

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KPL oli viimeksi vaikeuksissa niittisuosikkina, ja sama voi toistua! Ilmaisvetoja jaossa!

Pesiksen maanantaipelissä vastakkain olevilla joukkueille on päinvastaiset trendit: IPV:n Pohjois-Pohjanmaan turneelta palattiin kotiin Vuoksen rannalle tyhjin käsin. Kouvolan Pallonlyöjät puolestaan on ottanut suvantovaiheen jälkeen pari voittoa supervuorojen jälkeen. Kotijoukkueella alkaa kohta olla tosi kyseessä, ellei voittoja ala tulemaan: putoamisviivalla ei ole hyvä olla.

Vihjeen lopussa on ohjeet, miten lunastat 25€ arvoisen ilmaisvedon!

IPV:llä on ollut hieman kulkutautia joukkueessa, ja maanantain tilanne ei tätä kirjoitettaessa ole aivan selvillä. Joukkue on epätasainen, eikä suoritusvarmuus ole kovin hyvällä tasolla. Pelinjohdollisestikin IPV:n yllä on pieniä kysymysmerkkejä, sillä jotkut Vesa Toikan ratkaisut herättävät joukkueen kannattajissa jopa lievää epätoivoa. Kotona joukkue suorittaa oleellisesti paremmin kuin vieraissa.

Imatran Pallo-Veikot

@IPVreds
MAANANTAINA VUOROSSA KAAKON KAHAKKA

Redsit hakee maanantaina paluuta voittojen tielle, kun Kouvolan Pallonlyöjät saapuu vieraaksi Ukonniemeen. Ottelu alkaa kello 18.00 ⚾️🔥

Otteluennakko ⤵️
ipv.fi/fi/artikkelit/…

#miunseura #ipvreds #pesis #superpesis #imatra #lappeenranta

KPL nautti Tahkoa vastaan pientä yliarvostusta, ja Uhmapelaajat ottikin perjantain matsista makeat vetonousut ristillä. KPL oli tosin jopa häviämässä ottelua, kunnes teki toisella jaksolla ihmenousun, ja hoiti matsin lopulta tekemällä supervuorossa peräti kahdeksan juoksua. Mitenkään vakuuttava voitto ei kuitenkaan ollut, sillä kouvolalaisten sisäpeli oli ottelussa pitkään jumissa ennen ketsuppipullon aukeamista. KPL on myös kärsinyt hieman loukkaantumisista viime aikoina.

Kouvolan kerroin on myös Imatraa vastaan liian matala, joten tässäkin haetaan pikkuyllätystä siitä, että Imatra nappaisi ottelusta yhden jakson nimiinsä. Kerroin tälle on sangen palkitseva, joten kyllä tähän kannattaa lähteä – ja BetsAmigolla on hurja avajaistarjous!

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.