EM-karsinnat ma 27.03. klo 21:45

Irlanti - Ranska

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Loistokerrointa maanantai-iltaan! Les Bleus laittaa hyrskyn myrskyn Dublinissa!

Irlannin EM-karsintaurakka käynnistyy maanantaina Aviva Stadiumilla Ranskaa vastaan. Didier Deschampsin luotsaama Les Bleus rökitti ensimmäisessä karsintapelissään Hollannin peräti 4-0, joten myrskyvaroitus on annettu lohkon muille joukkueille. Irlanti lämmitteli puolestaan maanantain peliä varten Latvia-harjoitusottelussa ja köykäinen vieras kaatui silloin vaivoin 3-2.

Harjoitusotteluista ei sinällään kannata vetää useinkaan isoja johtopäätelmiä, mutta on silti sanottava, että Irlanti ei ole näissä juuri vakuuttanut – syksyllä kohdattiin Malta ja Norja ja ensimmäisestä saatiin vain niukka voitto raavittua ja Norjalta tuli sen sijaan Dublinissa sakinhivutusta. Kansojen liigan B-kategoriassa Irlanti jäi viime vuonna Skotlannin ja Ukrainan taakse.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

French Team ⭐⭐

@FrenchTeam
Still recovering from the four goals scored in victory over the Netherlands which got Euro 2024 qualifying off to the perfect start! 💯

#FiersdetreBleus


Stephen Kennyn ryhmästä Séamus Colemanin tilanne on ottelun alla vielä hämärän peitossa – Evertonin laitapakki missasi Latvia-pelin reisivamman takia. Ranskalla ei sen sijaan ole uusia loukkaantumishuolia, mutta jonkinasteista rotaatiota voi Deschamps harrastaa, kun Hollanti-matsista ei montaa päivää ole aikaa.

Ranska on maanantaina massiivinen suosikki ja kertoimet riittävät jälleen siihen, että Deschampsin suojatteja päästään sipaisemaan lapulle. Tuore Les Bleus-kippari Kylian Mbappé ja muut veijarit olivat Hollanti-pelissä liikkeellä ylikylä-meiningeillä eikä vastustaja varsinaisesti tästä parane. Irlanti jatkanee nollakerhossa maanantain jälkeen.