Nations League ma 13.06. klo 21:45

Islanti - Israel

Tämän takia Islanti on vahvoilla! Vieraissakin helähti kahdesti Israelin verkossa

Israel nappasi edellisessä ottelussaan avausmatsin tasurin jälkeen maukkaan voiton Albaniaa vastaan ja tarrasi kiinni lohkovoittoon. Kolmen joukkueen lohkosta putoajaa ei tule, joten siltä osin paineita ei ole. Tilanne on kuitenkin varsin tiivis, kun kaikilla joukkueilla on kaksi kamppailua pelattuna – ero joukkueiden välillä on kolmen pinnan sisällä. Islanti sai vieraissa maukkaan tasurin israelilaisia vastaan.

Manor Solomon nousi toisella puoliajalla suureksi israelilaissankariksi, kun joukkue haki hienon vierasvoiton Albaniasta. Shakhtar Donetskin hyökkääjä pussit molemmat joukkueensa maaleista 1–2-voitossa ja vastuuta on varmasti tarjolla myös Islannissa. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen oli todella maalirikas 2–2-tasapeli, jossa Israel hallitsi ottelutapahtumia, mutta lopulta vierailija viimeisteli tehokkaasti lähentelyistään.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Islannille on tarjolla selvä lepoetu, kun se pelasi San Marinossa torstain harjoituskamppailussa kevyehköllä kokoonpanolla. Vierailla kova Albania-kamppailu oli puolestaan perjantaina, joten huilia ei liikaa ole tullut. Melko kapealla materiaalilla operoiva isäntä tuskin tekee suuria muutoksia avauskokoonpanoonsa suhteessa Albania-matsiin, mutta ei niitä liiemmin ole vierailtakaan odotettavissa.

Doron Leidner on loukkaantuneena Israelin riveistä ja Eden Karzev puuttuu pelikiellon vuoksi. Munus Dabbur palannee puolestaan kehiin. Kotiedun ja huilien ansiosta Islanti on päässyt valmistautumaan tähän matsiin varmasti paremmin. Avainpelaajien jalkojen voisi olettaa olevan tuoreempia isännillä. Vaikka Israel latasi edellismatsissa komean voiton, ei helppoa vierasvoittoa ole maanantaina tarjolla. Poissaolotkin herättävät pieniä kysymysmerkkejä.

Islanti sai edellisessäkin keskinäisessä kunnolla maalihanoja availtua ja nyt se pääsee kotikentälleen. Kupongille haistellaan kotivoittoa tasapeli ei vetoa -betsinä. Kun teet tilin Sportazalle tästä, saat tämän kohteen maukkaalla kertoimella kiinni! Eikä tässäkään ole vielä kaikki, sillä samaan pakettiin kuuluu 100% talletusbonari aina 200€ saakka.

10 euroa pelirahaa