Käsipallon MM 2023 pe 20.01. klo 21:30

Islanti - Ruotsi

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Kerroinjösses – kammohyvä Ruotsi saa mottipäistä tarjousta!

Perjantai-illan tapaus käsipallon MM-kisoissa on Islannin ja Ruotsin välinen kamppailu. Ruotsi jatkaa jaettuja kotikisojaan puhtaalla pelillä, mutta Islannilla on tilastoissa yksi tahra: alkulohkossaan geysir-miehet hävisivät Unkarille kahdella maalilla. Islanti on takavuosina ollut kova vastus parhaillekin käsipallomaille, mutta tuoreet näytöt saavat epäilemään hieman nykyistä iskukykyä.

Islantilaiset voittivat viime otteluissaan Etelä-Korean ja Kap Verden komein luvuin, mutta nämä matsit eivät olleet kummoisia referenssejä. Katse kiinnittyy sen sijaan juuri Unkarille kärsittyyn tappioon, sekä ennen kisoja harjoitusottelussa häviöön Saksalle. Markkinat tuntuvat keskittyneen nyt viimeisiin voittoihin, ja kieltämättä Kap Verdeä vastaan Islanti rankaisi vastustajan virheistä armotta.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Ruotsi otti todella komean voiton Unkarista ja Uruguay oli tätä ennen pelkkä suupala. Unkarin kikat eivät purreet Ruotsin joukkuepuolustukseen, ja peli näytti selvältä jo avausjakson jälkeen. Kap Verdeä vastaan ruotsalaiset ottivat toisen puoliajan säästelyn kannalta, sillä normaalisykkeellä ei Ruotsille tehtäisi puoliajan aikana 19 maalia. Kaiken lisäksi Ruotsilla on tässä ottelussa myös kotietu, jota ei sovi vähätellä.

Handballytics

@handballytics
Overall great performance by Sweden. High scoring efficiency due to very good opportunities, few turnovers and good goalkeeping once again.

#POLSWE2023 #handball

Jatkoon menon kannalta tämä matsi ei ole tärkeä, mutta tuskin Ruotsi jarruttelee kuitenkaan rakasta vihollistaan vastaan: Islantia ei haluta päästää iholle tässä ottelussa. Ruotsi kelpaa hienosti peleihin miinustasoituksella – riskitason voi jokainen määritellä itse, mutta suosituksessa lähdetään siitä, että Ruotsi vie ottelun ainakin kolmella maalilla. Maistuvuus on hyvää luokkaa, kuten on vedonvälittäjäkin: veto menee jälleen Pinnaclelle.