Jääkiekon MM su 22.05. klo 16:20

Iso-Britannia - Latvia

Brittien kohtalonhetket lähestyvät!

Iso-Britannia on onnistunut kasaamaan viidestä ensimmäisestä ottelustaan kokonaisen yhden pisteen – tämä tuli kolmannen erän suonenvedolla Norjaa vastaan. Isompia kiekkomaita vastaan briteillä ei ole ollut mitään palaa, vaikkakin kisojen alussa kipuilleelle Tshekille se laittoi ensimmäisessä erässä kunnolla kampoihin.

Suomea vastaan tasoero kävi karusti ilmi: vaikka osa maaleista oli epäonnisia kimmokkeita, oli Leijonilla paikkoja vaikka miten moneen lisäosumaan. Tulivoima briteillä on hyvin rajallista: neljässä ottelussa kovempia joukkueita vastaan tuloksena oli yhteensä yksi maali. Toivonkipinä piilee siis jäljellä olevissa otteluissa Latviaa ja Itävaltaa vastaan.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Briteille ikävästi Latvia on luokkaa tai paria vahvempi joukkue, ja varasijalta kisoihin rynkäissyt Itävaltakin on pelannut odotettua paremmin. Latvia voitti itävaltalaiset vain vaivoin, ja hävisi esim. laukaukset varsin selvästi. Latviaa ajaa eteenpäin paikka puolivälierissä – tosin tshekkiläisillä on tästä päinvastainen mielipide.

Latvia on ottelussa todella suuri suosikki. Vaikka mm. Leijonia vastaan latvialaiset laittoivat todella hyvin kampoihin, on heikompiin maihin eron ottaminen ollut työn ja tuskan takana. Toisaalta ei brittejäkään voi edes harkita pelikohteena näissä kekkereissä. Heittämällä fiksuimmalta vedolta tuntuu vähämaalisuus – Iso-Britannian maalit voivat jälleen jäädä vähiin. Korkeintaan viittä maalia siis haetaan tällä kertaa. Kerroin palkitsee, ja tarjouksen myötä tätä ei kannata jättää väliin.

10 euroa pelirahaa