Jääkiekon MM to 19.05. klo 16:20

Iso-Britannia - USA

Jenkeillä viihde vai lätkä pääosassa?

Jääkiekko-ottelu Iso-Britanniaa vastaan ei ole asia, minkä luulisi sytyttävän oman arvonsa tuntevia jenkkitähtiä – olkoonkin, että USA pelasi Suomea vastaan suorastaan surkean ottelun, ja hävisi vähintäänkin ansaitusti. Saarivaltion jääkiekko on ottamassa suuria askelia eteenpäin, mutta vielä tarvitaan lisää tikistystä, jotta arvokisojen ylin kerros olisi briteille jokakeväistä huvia.

Iso-Britannialla on tilillään hieno ottelun alkupuoli tshekkejä vastaan, komea nousu sillasta Norjaa vastaan ja tennislukematappio Ruotsille. Pisteitä olisi saatava ainakin Itävallalta, joka on ollut odotettua pirteämpi. Tasoero USA:n joukkuetta varten on silti toivottoman iso, mutta ainakin britit tulevat askiin sata lasissa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Jenkkien alkuturnaus on vastannut stereotypiaa amerikkalaisjoukkueiden ensimmäisestä MM-viikosta: kiekko on ollut toisarvoinen asia, ja kovimmat shotit on vedetty baaritiskillä. Leijonia vastaan jenkit tekivät huonoja ratkaisuja pelitilanteissa ja sortuivat sikailuun. Jostain syystä Austin Watson ei saanut pelikieltoa päähän kohdistuneesta kyynärpäätaklauksesta. Kunnioitus jenkkejä kohtaan ei tällä hetkellä ole ihan korkeimmillaan.

Yllä olevan twiitin perusteella Iso-Britannia aikoo ainakin olla ajoissa areenalla. Mutta asiaan: pelimielessä tähän matsiin maistuu underi. Maalinteko on osoittautunut briteille odotetun vaikeaksi, ja asennevammaiset amerikkalaiset eivät välttämättä syty tähän peliin ollenkaan. Alle 6.5 maalia tuntuu tällä taustalla hyvältä betsiltä. Toki näissä on myös riski repeämisestä, jos lätkä alkaakin kiinnostaa yöelämää enemmän. Mutta tuon näkee torstaina!

10 euroa pelirahaa