EM-karsinnat ke 15.11. klo 21:45

Israel - Sveitsi

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ottaako Sveitsi kiinnityksen EM-kisapaikkaan? Kosovolle Pristinan perunapellolla hävinnyt Israel jää tasovertailussa kakkoseksi

EM-karsintojen viimeinen otteluikkuna käynnisteltiin jo sunnuntaina Kosovon Pristinassa, kun Kosovo kaatoi Israelin 1-0. Israel pelaa vielä toisenkin rästipelin ja UEFA järkkäili otteluohjelman siten, että Israel – Sveitsi pelataan jo keskiviikkona Unkarissa Pancho Arénalla. Alon Hazanin ryhmän tappio Kosovolle tarkoitti isoa kolausta haaveille suorasta kisapaikasta.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada jopa 100 egen edestä kierrätysvapaita ilmaisvetoja!

Sunnuntain matsi kävi Israelille muutenkin kalliiksi, kun Roy Revivo otti punaisen ja Sahiv Jehezgel loukkaantui. Tähtihyökkääjä Shon Weissman oli syystä tai toisesta kokonaan kokoonpanosta sivussa, kuin myös Shakhtar Donetskia edustava toppari Stav Lemkin. Sveitsiltä Djibril Sow ja Breel Embolo ovat nimekkäimmät poissaolijat.

Football Rankings

@FootRankings
Chances to qualify to EURO 2024 directly via group, after Kosovo defeated Israel last night:

🇨🇭 Switzerland from 91% to 95%

🇷🇴 Romania from 59% to 68%

🇮🇱 Israel from 50% to 36%

(% per @fmeetsdata)

Football Meets Data

@fmeetsdata
No changes to projected pots and playoff pairs after tonight's win of KOS 🇽🇰 over ISR 🇮🇱.

Chances to qualify directly changed for teams in group I:
🇮🇱 -14% 🔴
🇷🇴 +9% 🟢
🇨🇭 +5% 🟢


Tällä parivaljakolla on kummallakin siis vielä kolme ottelua pelaamatta eli Israel voittamalla nousisi vielä aivan Murat Yakinin suojattien kantaan. Sveitsi pelaa viikonloppuna Romaniaa vastaan ison pelin – Romaniakaan ei nimittäin ole vielä varma jatkaja missään nimessä. Sveitsi jäi lokakuussa Valko-Venäjää vastaan pelatussa kotipelissä tasatulokseen, millä voi olla vielä massiiviset seuraukset lopputurnauspaikkaa ajatellen.

On vielä epäselvää, mikä oli Kosovo-ottelussa lepuutettujen Israel-pelimiesten tarina ja pelaako esimerkiksi Weissman, mutta onhan Sveitsillä tässä kuitenkin selkeä materiaaliero. Kotietua ei lisäksi kotijoukkueeksi merkityllä Israelilla ole pätkääkään, joten napataan laadukkaampaa Sveitsiä tässä lapulle -1:n tasoituksella.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Sveitsi -1” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.