UHMAPELAAJAT ke 05.07. klo 19:00

Israel U21 - Englanti U21

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Israelin ykkösveskari kärsii pelikieltoa! Jyrääkö Englanti vastustamattomasti loppuotteluun?

U21 EM-skaboissa on edetty jo välierävaiheeseen ja keskiviikkona ensimmäisessä pelissä sensaatiomaisesti turnauksessa suorittanut Israel haastaa kenties turnauksen vakuuttavimman joukkueen Englannin. Joukkueethan mittelivät hauiksiaan jo lohkovaiheessa ja Englanti oli tuolloin etevämpi Anthony Gordonin ja Emile Smith Rowen osumien turvin.

*Tsekkaa tästä heinäkuun 2023 edukkaimmat vedonlyöntibonukset!

Englannille kokemansa tappion jälkeen Guy Luzonin suojatit voittivat Tshekin ja puolivälierässä Georgia joutui taipumaan Israelille rankkarikisassa. Israelhan otti pronssia juuri ennen tätä turnausta U20 MM-kisoissa, joten kultaisesta sukupolvesta voidaan tämän ikäluokan kohdalla jo oikeastaan puhua.

UEFA U21 EURO

@UEFAUnder21
Gordon 🤝 Gibbs-White

#U21EURO


Englanti ei ole päästänyt tässä turnauksessa vielä maaliakaan, kun kaikki lohkopelit klaarattiin 2-0-lukemin ja Portugali kaatui puolivälierissä 1-0. Onnea oli kuitenkin lusitaaneja vastaan matkassa, kun pallo kävi muun muassa rimassa ja rankkareitakin huudeltiin portugalilaisten toimesta.

Välierässä on molemmilla pari pelikieltoa riesana. Israel joutuu peliin kakkosveskarilla, kun Daniel Peretz ja Eden Karzev ovat sivussa. Englannilta puuttuu sen sijaan Max Aarons ja Ben Johnson laitapakkien tonteilta. Jacob Ramsey lienee sivussa loukkaantumisen takia.

Näillä kertoimilla napataan lapulle Englantia -1:n tasoituksella. Yhden maalin voitolla saataisiin siis vielä panokset takaisin. Israel kykenee puolustamaan urhoollisesti, mutta jossain vaiheessa pitäisi saada palloa Englanninkin rysään. Helpommin sanottu kuin tehty.