UHMAPELAAJAT ke 01.06. klo 21:45

Italia - Argentiina

Italia ja Argentiina iskevät yhteen Wembleyllä!

Wembleyllä on keskiviikkona mielenkiintoinen matsi, kun EURO 2020 -mestari Italia ja Copa American 2022 korkannut Argentiina ottavat yhteen Finalissima -ottelussa. Tässä ottelussa ei välttämättä vedetä aivan veren maku suussa, mutta kyllä molemmat joukkueet silti varmasti haluavat tämän ottelun voittaa – kyse on kunniasta, jota ei sovi näissä hommissa vähätellä.

Italialla on ollut EM-menestyksen jälkeen hieman hiljaisempaa – sokerina pohjalla tuli karsiutuminen tämän vuoden MM-kisoista, jonka jälkeen Roberto Mancini sai kuitenkin pitää työpaikkansa. Mancini viekin tällä hetkellä läpi sukupolven vaihdosta: Giorgio Chiellinin kaltaiset peruskivet alkavat tehdä tilaa uusille kasvoille. Poissaoloja Azzurrilla on kourallinen: Domenico Berardi, Ciro Immobile, Federico Chiesa, Rafael Tolói ja Gaetano Castrovilli puuttuvat kokoonpanosta. Azzurrin tulevat viikot ovat kiireisiä Kansojen liigan vuoksi.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Argentiinalla kysymysmerkkinä on lähinnä Cristian Romeron pelikunto: toppari puuttui Tottenhamin riveistä kauden viimeisissä peleissä. Myös Lionel Scaloni tuo kentälle tuoreempia pelaajia, mutta edelleen luotetaan paljon Lionel Messin taitoihin. Argentiina ei ole hävinnyt maaottelua lähes kolmeen vuoteen: kesällä 2019 Brasilia oli parempi. MM-karsintalohkosta Albiceleste menee kisoihin haukotellen.

Vaikka Argentiina on viime esityksiltään ollut huomattavasti Italiaa parempi, on juuri tämänhetkisiä voimasuhteita hieman vaikea arvioida etukäteen – ottelun voittajasta voi olla helpompaa ottaa kantaa live-vedoissa. Etukäteen tässä kiinnostaa runsasmaalisuus, sillä avoin jalkapallo-ilottelu ei ole ollenkaan pois laskuista Finalissimassa. Overi maksaa ilahduttavan hyvin, ja sitä voidaan yrittää riemumielin.

10 euroa pelirahaa