Nations League pe 23.09. klo 21:45

Italia - Englanti

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Englanti on lohkojumbo – jopa Unkari vahvempi! Kääntyykö kurssi EM-kisojen finaaliuusinnassa San Sirolla?

Kesän 2021 EM-finalistien kohtaamisessa Englanti valmistautuu talven maailmanmestaruuskisoihin, kun Italia puolestaan pelailee menestyksestä ainoastaan Kansojen liigassa. Vierailla on useampia poissaoloja ja kysymysmerkkejä, mutta isänniltä puuttuu niin ikään tukku tärkeitä pelimiehiä. Tällä hetkellä vierailija olisi putoamassa B-liigaan tässä kilpailussa, mikä on järkyttävä floppi Gareth Southgaten ryhmälle. Toki joukkueen ykkösprioriteetti on varmasti Qatarin kisat, mutta silti. Lohkokärjessä ennen Saksaa, Italiaa ja Englantia pyyhältää ennen toiseksi viimeistä kierrosta Unkari.

Englanti on flopannut huolella tänä vuonna. Joukkueen tulostaso on laskenut Kansojen liigassa EM-kisoihin verrattuna kuin lehmän häntä, mutta sama pätee Italiaan. On hieman ironista, että reilun vuoden takaisten Euroopan mestaruuskisojen finaalikaksikon kohtaaminen on jumbotaistelu tämän sarjan lohkovaiheessa, kun otteluita on jäljellä vain pari. Molemmilla joukkueilla riittää nimekkäitä poisjääntejä ja kysymysmerkkejä.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Vierailla ykkösmaalivahti Jordan Pickford puuttuu loukkaantumisen takia joukkueesta Kalvin Phillipsin tavoin. Todennäköisesti Kyle Walker sekä Jordan Henderson eivät hiljattain kuntouduttuaan ole ainakaan 90-minuuttisen kunnossa, jos pystyvät lainkaan vielä pelaamaan. John Stones kärrsii pelikieltoa. Italian puolelta AS Roman tähtipelaaja Lorenzo Pellegrini, Matteo Politano sekä Marco Verratti ovat jääneet sivuun. Melkoisia takaiskuja, kun katsotaan, että hyökkäyspelaaminen on jo valmiiksi ollut melko kuralla.

England

@England
One day until matchday! 😀

#threelions

Joukkueiden edellinen keskinäinen kamppailu Wolverhamptonissa päättyi kesäkuussa maalittomaan tasapeliin. San Sirolla Italialla on iso kotietu, mutta sekään ei joukkueen maalintekoa vahvista. Ciro Immobile on toki mukana, mutta etenkin Pellegrinin poisjäänti herättää isoja kysymysmerkkejä. Toinen vaihtoehto yläkertaan Immobilen ohella on Gianluca Scamacca. Vierailla Harry Kane saanee tuekseen astetta tutummat Raheem Sterlingin sekä Phil Fodenin.

Ottelu haisee melko ympäripyöreältä, mutta Englannilla on panosta. Jos joukkue haluaa jatkossa pelata kovissa matseissa Kansojen liigassa, sen on pakko voittaa. Repaleinen Italia iskee korkeintaan kertaalleen, mutta yllättääkö Kanen johtama yläkerta jopa kahdesti? Uhmapelaajat uskoo, että kaksi maalia riittäisivät vieraiden voittoon – edellisessä keskinäisessä paikkoja kyllä tuli, mutta maalit loistivat poissaolollaan. Italia on Euroopan mestaruutensa jälkeen ollut kuin varjo entisestä ja joukkue jäi tyystin rannalle jopa MM-kisoista! Pelivalinnaksi maistuu vieraiden voitto tasapeli ei vetoa -markkinassa.

Tuplaa talletus, kerroin ja voitot!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Pääset siis nauttimaan myös tipsin kertoimen sekä voitot tuplana!

Näin tuplaat voittosi:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja ota talletuksesi tuplana.
3. Lyö veto kohteeseen “Tasapeli ei vetoa – Englanti” ja panosta talletuksesi + bonus. Näin saat tuplakertoimen 3,60 (2 x 1,80).
4. Jos veto osuu, voitat esimerkiksi sadan euron talletuksella tuplasti eli 380€!

*Ilman Uhmapelaajien huippudiiliä voitto olisi esimerkillä vain 180€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!