MM-karsinnat 2022 to 24.03. klo 21:45

Italia - Pohjois-Makedonia

Riittääkö Pohjois-Makedonian taso alkuunkaan? Lapulle Italian maaleja!

Nyt on isoja matseja edessä! Ensi viikolla jaetaan viimeisiä Euroopan joukkueiden paikkoja loppuvuodesta pelattaviin MM-kisoihin, mutta sitä ennen on ratkottava karsintafinalistit. Italia ei selviytynyt edelliseen MM-turnaukseen ja toinen perättäinen karsiutuminen olisi saapasmaalle lievästi sanottuna traagista. Alla on kuitenkin EM-kulta, joten aivan vihkoon maajoukkuefutis ei ole Azzurrilla viime aikoina mennyt.

Palermossa pelattavassa matsissa on torstaina vastassa EM-kisoissa viime kesänä debytoinut Pohjois-Makedonia. Vierasjoukkueen selviytyminen Qatariin olisi totta kai iso jymypaukku, sillä Italian jälkeen olisi vielä selvitettävä Portugali tai Turkki. Tasoero on selvä Italiaankin nähden, joten vaikealta näyttää Blagoja Milevskin suojateilla.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI


Millaisista kokoonpanotilanteista matsiin lähdetään? EM-skaboissa loukkaantunut Leonardo Spinazzola ei tietenkään ole vielä mukana Italian kokoonpanossa. Giovanni Di Lorenzo, Federico Bernardeschi ja Federico Chiesa ovat myös huomionarvoisia poissaoloja. Runko on kuitenkin melko muuttumaton viime kesään nähden. Pohjois-Makedonia joutuu pelaamaan ilman pelikiellossa olevaa Elif Elmasia ja Goran Pandevkin on näistä peleistä jo jättäytynyt sivuun, joten maalinteon kanssa voi olla hyvinkin tuskaista.

Pohjois-Makedonia pelasi EM-kisoissa kolmella topparilla ja uusi valmentaja Milevski preferoi selvästi 4-2-3-1:stä muiden formaatioiden yli. Pusketaan kupongille Italia yli 2,5 maalia. En usko vieraiden alakerran tason riittävän kovinkaan ehjään matsiin ja Ciro Immobile ja kumppanit rokottavat armotta. Kaikista parhaat valuet on jo syöty, joten panos on sen mukainen.

10 euroa pelirahaa