la 16.09. klo 22:00

Italia - Puola

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Haastaja pelasi välierässä kisojen parhaan pelinsä – mutta riittääkö se finaalissa huikeaa suosikkia vastaan?

Italia ja Puola pelaavat lauantaina lentopallon EM-kullasta, ja kyllähän välierien perusteella finaaliin meni ehdottomasti kisojen kaksi parasta joukkuetta. Puola totutusti köhi ottelun alussa, mutta oli jatkossa luottamuksen arvoinen – mutta Uhmapelaajat nautti jälleen pisteoverista! Italia pelasi kovaan paikkaan kisojen parhaan pelinsä, ja finaalista tulee varmasti todella kovatasoinen. Puola oli ennen kisoja suosikki, mutta Italiaa puoltaa kotietu.

Rooman kiivas yleisö onkin Italian yksi tukijalka loppuottelussa. Ranskaa vastaan yleisö eli kovasti mukana, kun Italia dominoi matsia alusta loppuun. Aivan täysi ylikävely ei ollut kyseessä, mutta kyllähän Italia oli sen verran vahva, ettei ranskalaisilla ollut voittoon realistisia mahdollisuuksia. Erittäin vauhdikkaasti pelaava ja ennen kaikkea nuori joukkue voi nousta lopullisesti kukkaansa vasta lähivuosina, mutta jo nyt se on kivikova.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Slovenia on ollut Puolalle aikaisemmin kova vastus, ja nytkin puolalaiset hävisivät avauserän. Tästä eteenpäin Puola oli yksinkertaisesti liian kova. Huikea torjuntapeli ja monipuoliset hyökkäykset pehmittivät slovenialaiset seuraavien kolmen erän aikana – Slovenia kaatui omilla aseillaan. Puolan olisi finaalissa hallittava hermonsa alusta asti, sillä Italia ei tule antamaan mitään anteeksi.

Puolaa on pidettävä ottelussa jonkunlaisena suosikkina. Koska kyseessä on tasabuukki, on Puolan kertoimissa pakostikin pikkuisen hyvää. Perusbetsin paikka, ja tämä matsi kannattaa vahtia, vaikkei lentopallo muuten olisikaan niin sydäntä lähellä.

Voita kympillä lähes kaksi kymppiä – saat 20€ edestä ilmaisvetoja!

Mobilebet tarjoaa erinomaisen uudistetun tervetulotarjouksen. Ensimmäiselle talletukselle on luvassa 100% talletusbonus kasinolle, ja kun isket betsin 10€ panoksella saat kaupan päälle vielä 20€ edestä ilmaisvetoja!

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10€ panoksella ja voit voittaa xx€ ja kylkeen vielä ilmaisvedot:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa 10€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa Puola kertoimella 1,86.
4. Kun veto on ratkennut saat 2x 10€ ilmaisvedot.
5. Lisäksi saat kylkeen vielä 100 ilmaiskierrosta (5×20) talletuksen yhteydessä!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.