UHMAPELAAJAT ke 29.06. klo 22:00

Italia (W) - Puola (W)

Italia on jättisuosikki, mutta kairaako Puola edes erän?

Naisten lentopallon Nations Leaguessa on painettu kesäkuu tiiviillä tahdilla lohkopelejä. Keskiviikon iltapelissä sarjataulukon neljäntenä majaileva Italia kohtaa yhdeksäntenä olevan Puolan. Puolatarten tilanne on jatkopelien suhteen kireä, sillä kahdeksan parasta joukkuetta menee jatkopeleihin. Siksi jättisuosikkina lähtevää Italiaa on haastettava hinnalla millä hyvänsä.

Italia on ollut koko tämän kalenterivuoden hyvä, ja tässä turnauksessa tappiot ovat tulleet vasta Kiinalle ja Turkille – muut kuusi matsia on voitettu. Neljä viimeistä ottelua Nations Leaguessa ovat päättyneet voittoon. Joukkue on hinnoiteltu Puolaa vastaan niin lättänäksi, että pakostakin sitä miettii, millä tavalla tässä voisi jonkunlaisella altavastaajan venymisellä rahastaa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Ei Puola nimittäin mikään sukka ole tässä turneessa, vaikka kaksi häviötä alla onkin. Tappiot ja voitot ovat seuranneet toisiaan pitkin vuotta, ja kovia joukkueita vastaan on oltu purjeessa, mutta viime vuonna keskinäisessä ottelussa Italiaa vastaan Puola otti 3-2 voiton. Tässäkin turnauksessa vaatimattomammat joukkueet ovat onnistuneet ryöstämään yksittäisiä eriä Italialta.

Siksi alhaisella pisteoverilla haistetaan samaa skenaariota – tai sitten kolmea tiukkaa Italialle päättyvää erää: tämä linja sallii senkin vaihtoehdon. Siis overia pisteiden suhteen lapulle ja odotetaan Puolan venymistä kovaa Italiaa vastaan.

10 euroa pelirahaa