Nations League la 04.06. klo 21:45

Italia - Saksa

Italia konttaa! Hakeeko raikas Saksa helpon vierasvoiton?

Italia pelasi maajoukkueikkunan ensimmäisen ottelunsa aiemmin kuluvalla viikolla Argentiinaa vastaan finalissiman merkeistä ja siitä muodostui paha turpasauna. Ottelussa ei olllut italialaisittain juuri mitään hyvää ja kokoonpanomuutoksia lienee tulossa. Poissaoloja on tosin edelleen reilusti ja Saksa on liikenteessä kovalla miehistöllä ja löylytetty Italia saattaa taas jäädä jalkoihin.

Maalitykki Ciro Immobilen lisäksi niin Federico Chiesa, Domenico Berardi, Marco Verratti kuin Nicolo Zaniolo puuttuivat Italia-miehistöstä Argentiinaa vastaan tulleessa 0–3-tappiossa. Roberto Mancini tekee varmuudella muutoksia Saksa-matsiin, mutta auttavatko nekään suuntansa kadottanutta joukkuetta? Vierailija pelasi erinomaiset MM-karsinnat ja pääsee nyt kehiin tuoreella jalalla.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Hyökkäyspäässä konkariosaston Thomas Müller palaa kehiin Leroy Sanén ja Timo Wernerin tavoin. Serge Gnabry on niin ikään joukkuen mukana ja tarjoilusta huolehtii esimerkiksi keskityskuningas Joshua Kimmich. Alakerrassa pelaa esimerkiksi ilkeä Antonio Rüdiger, joka tahkosi erinomaisen kauden Chelsean riveissä. Saksalle tämä on vasta tauon ensimmäinen ottelu ja sen formi on selvästi kotijoukkuetta vahvempi.

Pelivalinnaksi haetaan vieraiden voitto (1×2). Etenkin Immobilen puuttuminen on takaisku Italialle. Serie A:ssa valtavan määrän maaleja jälleen kerran nakuttanut Lazio-tykki on hieman erilainen pelote esimerkiksi Andrea Belottiin sekä Lucas Insigneen verrattuna. Toki maalinteko onnistuu myös jälkimmäisiltä, mutta viime aikoina on ollut melko kuivaa.

10 euroa pelirahaa