Jääkiekon MM ti 17.05. klo 16:20

Italia - Tanska

Murskaako Tanska seuraavaksi Italian?

Tiistaina MM-kisoissa nähdään pikkumaiden kohtaaminen, kun Italia saa vastaansa Tanskan. On itsestään selvää, että Tanska on ottelussa ylivoimainen ennakkosuosikki. Tanskan riveistä löytyy useita kovia kansainvälisiä nimiä, kun taas Italian ryhmä koostuu lähes amatööritason pelaajista. Tanskan kerroin on poljettu kuitenkin niin maahan, että houkuttelevamman kohteen löydämme maalimäärästä.

Tanska näytti ensimmäisessä matsissaan, mihin joukkue pystyy pienempiä maita vastaan. Juutit pöllyttivät Kazakstania numeroin 9-1. Joukkue on selvästi parhaimmillaan, kun se pystyy pelaamaan kiekolla. Sveitsiä vastaan Tanska hävisi 0-6, mikä taas näytti, ettei joukkueen träppipelaaminen toimi. Sillä ei ole onneksi nyt merkitystä. Tanska on isännän asemassa, ja Italia joutuu yrittämään epätoivoista puolustamista.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Tähän mennessä Italia on hävinnyt kaikki ottelunsa, mutta joukkue on silti yllättänyt positiivisesti. Italian hyökkäyspeli on ollut varsin vahvaa. Kanadaakin vastaan maa loi runsaasti maalipaikkoja, mutta joutui lopulta tyytymään vain yhteen maaliin. Italiankin voi siis tänään odottaa heiluttavan maaliverkkoja pariin kertaan. Jokaisessa Italian pelissä tähän mennessä on tehty minimissään seitsemän maalia.

Tanskan ja Italian aiempien pelien perusteella ei ole mikään yllätys, että pelivalintamme on, että ottelussa syntyy yli 6,5 maalia. Tanskan hyökkäys on ollut todella vakuuttava, ja tasoero maiden välillä on suuri. Kun Italiallekin voi budjetoida maalin tai pari, nousee suuren maalimäärän todennäköisyys huomattavasti. Veto siis osuu, jos ottelu päättyy esimerkiksi 6-1, 5-2 tai 9-1 loppulukemiin sisältäen jatkoajan ja rankkarit.

10 euroa pelirahaa