Nations League ti 07.06. klo 21:45

Italia - Unkari

Avausmatsissa napsahti voitto Englannista! Yllättääkö Unkari seuraavana pettyneen Italian?

MM-karsintojen tuomaa jättipettymystään sulatteleva Italia sai avausmatsissaan arvokkaan pisteen Saksaa vastaan. Hallitseva Euroopan mestari ei kuitenkaan voi olla entisensä, kun MM-kisareussu jää väliin. Kansojen liigan piti olla italialaisittain valmistautumista loppuvuoden Qatarin kisoihin, mutta nyt siitä onkin tullut joukkueelle vuoden merkittäväin kilpailu. Unkarilla nälkää riittää ja joukkue kaatoi avausmatsissaan upealla esityksellä kotinurmellaan Englannin – onko Italiakin vaikeuksissa?

Italia tasasi avausmatsissaan pisteet Saksan kanssa, vaikka pelillisesti se oli hieman kanveesissa. Lorenzo Pellegrinin osuma riitti 1–1-tasapeliin ja se oli Roberto Mancinin miehistölle huojentava uutinen. Ilman muutamaa tärkeää pelaajaa olevalle isännälle Unkarikin voi tuottaa yllättäviä ongelmia. Ainakin vieraiden itseluottamus on tapissaan, kun se voitti avausmatsissaan Englannin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Tuleva matsi on Mancinin miehistölle täysin erilainen kuin avaus, jossa se pääsi mukavuusalueelleen puolustavampaan ja pallottomaan rooliin. Nähtäväksi jää löytyykö ilman Ciro Immobilea tehoja, vai jääkö suoritus neppailuksi ja näennäiseksi hallinnaksi. Unkarilla on erikoismiehiä, jotka pystyvät vastaiskuista horjuttamaan Italia-puolustusta. Englantia vastaan voitto-osuman iski pilkulta Dominik Szoboslai, jota on ehdottomasti syytä pitää silmällä. Lisäksi konkarihyökkääjä Adam Szalai pystyy haastamaan Italian isot korstot boksissa esimerkiksi pääpalloissa. Uhkaa on olemassa.

Pelivalinnaksi otetaan Unkaria tasoituksella (+1). Betsi osuu tasapelillä sekä vierasvoitolla, mutta panos palautuisi, jos Italia voittaisi yhdellä maalilla. Tässä kohteessa päästään nauttimaan maukkaasta tuplapalautuksesta. Unkari on vaarallinen, eikä hallitseva Euroopan mestari ole tällä hetkellä missään nimessä parhaimmillaan.

10 euroa pelirahaa