ke 13.01. klo 16:00

Fiorentina - Inter

Fiorentina ja Inter kohtaavat Italian Cupissa

Coppa Italian puolella pelataan neljännesvälieriä ja keskiviikkona on tarjolla mm. Fiorentinan ja Interin välinen taisto. Vieraille tarjotaan maistuvaa 1,74 voittokerrointa ja tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Interin pelaamisessa on ajoittain nähty heikkouksia, mutta kokonaisuutena liigan puolella Antonio Conten miehistö on esiintynyt erittäin hyvin ja erityisesti sen hyökkäyspelaaminen on ollut yhtä liigan parasta.

NAPPAA 100€ RISKITÖN VETO

William Hill tarjoaa nyt uusille asiakkaille riskittömän vedon 100 euroon asti.

Vetovoitot saat puhtaana käteen – ilman kierrätysvaatimusta!

NAPPAA RISKITÖN

Luonnollisesti kovassa otteluruuhkassa Inter tulee kierrättämään avauksen kokoonpanoaan, mutta näin tulee tekemään myös Fiorentina, jonka materiaali on selvästi vastustajaansa heikompaa.

Isäntänä toimivan Fiorentinan pelaaminen ei ole ollut lähellekään sitä mitä siltä on tämän kauden osalta odotettu ja vaikka se onnistuikin kaatamaan Juventuksen vieraissa, on se selkeä altavastaaja Interiä vastaan.

Conten 3-5-2-formaatio on liian vaikea murrettavaksi Violan hyökkäykselle ja vieraiden tulivoimainen hyökkäys tulee tekemään voittoon tarvittavat maalit varsinaisen peliajan puitteissa. Jossain vaiheessa Romelu Lukaku, Lautaro Martinez ja muut aseet tulevat maaliverkkoja venyttämään.

LIITY UHMAPELAAJIEN UUTEEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>

Kertoimet ottelulleACF Fiorentina - Inter Milano13.01.2021