ke 13.01. klo 21:45

Juventus - Genoa

Juventus isännöi Genoaa Coppa Italiassa

Vahvaan vireeseen viime otteluissa päässyt Juventus kohtaa Italian Cupin puolivälierissä kotonaan Genoan ja Andrea Pirlon miehistö on taistossa selkeä ennakkosuosikki. Kohteeksi otteluun valikoitui Juventus -1 ja sille kerrointa saa 2,05.

Juventus tulee varmasti kierrättämään miehistöään tässä pelissä, mutta sen riveistä löytyy niin paljon laatua, että sillä ei tule olemaan ongelmia ottelun voittamisessa selkein luvuin.

NAPPAA 100€ RISKITÖN VETO

William Hill tarjoaa nyt uusille asiakkaille riskittömän vedon 100 euroon asti.

Vetovoitot saat puhtaana käteen – ilman kierrätysvaatimusta!

NAPPAA RISKITÖN

Torinolaiset ovat Serie A:n puolella pelanneet todella vakuuttavasti Fiorentina-tappion jälkeen ja se kaatoi mm. vieraskentällä sarjakärki AC Milanin. Joukkueen kokonaisvaltainen pelaaminen on ollut todella hyvää ja erityisesti maaleja on syntynyt paljon.

Genoa on uuden managerin Davide Ballardinin alaisuudessa parantanut pelaamistaan, mutta sen taitotaso ei tule riittämään Italian parhaita joukkueita vastaan. Sekin joutuu kierrättämään otteluruuhkassa miehistöään ja se tulee näkymään kentällä.

Juventus tulee ottamaan heti ottelun alusta pallonhallinnan vahvasti itselleen ja vieraiden puolustus ei onnistu pitämään isäntien tulivoimaista hyökkäystä kurissa. Juve tulee voittamaan ottelun vähintään kahdella maalilla.

LIITY UHMAPELAAJIEN UUTEEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>

Kertoimet ottelulleJuventus Turin - Genoa13.01.2021