Nations League su 25.09. klo 21:45

Itävalta - Kroatia

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ralf Rangnick joutuu taas pettymään! Jyrääkö Kroatia väistämättä lohkovoittoon?

Itävalta hävisi edellisessä matsissaan Ranskalle, eikä Ralf Rangnick vaikuta saaneen joukkuetta uuteen lentoon. Kroatia-matsissa joukkueen mahdollisuudet eivät näytä hyvälle. Lisäksi Ranskan olisi sössittävä vierailunsa Tanskaa vastaan, jotta isännillä olisi mahdollisuus väistää B-sarjaan putoaminen. Kroatia esiintyi selvästi ennakoitua vahvemmin edellisessä matsissaan ja sitä voi pitää selvähkönä ennakkosuosikkina lohkovaiheen päätöskierroksella.

Kroatia voitti Tanskan 2–1-numeroin torstaina ja vetäisi hihastaan tasapainoisen esityksen, mitä ei täysin osattu odottaa. PIentä jobinpostia tuli Ivan Perisicin saatua kolhua ottelun toisella jaksolla. Tottenham-pelaaja saattaa kuitenkin olla pelikunnossa. Toisaalta kotijoukkueen puolella murhetta on enemmänkin. Andreas Weimann loukkaantui 2–0-tappiossa Ranskan vieraana, eikä David Alaban sekä Marko Arnautovicin tilanteista ole tarkkaa tietoa. Tähtipelaajat otettiin vaihtoon yllättävän ajoissa ja miehet saattavat olla varotoimenpiteenä sivussa Kroatia-kamppailussa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Kroatia saa Perisicin tilanteesta huolimatta jalkeille lähes parhaan mahdollisen kokoonpanonsa. Joukkue vakuutti jo Tanskaa vastaan, mutta Itävalta on vastustajana selvästi heikompi. Kun Rangnickilla on todennäköisesti vielä kaksi tärkeintä supertähteä sivussa, joutuu isäntä taipumaan. Vierailla panoksena on lohkovoitto, joka on jo käsin kosketeltavissa.

Pelivalinnaksi maistuu Kroatian voitto 1×2-markkinassa. Kertoimissa asettelu on jopa yllättävän tasainen ja vierailijalle tarjottu palautus erinomainen. Tsekkaa alta ohjeet ja tuplaa kerroin sekä voitot!

Tuplaa talletus, kerroin ja voitot!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Pääset siis nauttimaan myös tipsin kertoimen sekä voitot tuplana!

Näin tuplaat voittosi:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja ota talletuksesi tuplana.
3. Lyö veto kohteeseen “1×2 – Kroatia” ja panosta talletuksesi + bonus. Näin saat tuplakertoimen 5,00 (2 x 2,50).
4. Jos veto osuu, voitat esimerkiksi sadan euron talletuksella tuplasti eli 500€!

*Ilman Uhmapelaajien huippudiiliä voitto olisi esimerkillä vain 250€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!