su 13.06. klo 19:00

Itävalta - Pohjois-Makedonia

Pohjois-Makedonian puolustus on jauhelihaa! Nähdäänkö Bukarestissa maali-iloittelu?

Taso ei EM-kisojen C-lohkossa aivan huimaa päätä, mutta viihdyttäviä ja maalirikkaitakin matseja on syytä odottaa. Itävalta lähtee kohtalaisen isona suosikkina Bukarestissa pelattavaan avausotteluunsa kisojen ensikertalaista Pohjois-Makedoniaa vastaan. Ottelun alku voi olla tunnusteleva, mutta kyllä tähän silti suurimaalisuus maistuu. Hypätään kokoonpanospekulaatioiden maailmaan!

Kummassakin leirissä on kärsitty harjoituksissa pieniä kolhuja, mutta nyt näyttäisi siltä, ettei kukaan joudu syrjästä ottelua seuraamaan. Itävallan kohdalla on mielenkiintoista katsoa, pelataanko vastustajan tavoin kolmella topparilla, mikä olisi toki astetta konservatiivisempi lähestymiskulma. Real Madridin tuore hankinta David Alaba aloittanee keskikentän pohjalla tai yläoksalla.

UHMAETU: TALLETA 10€ – PELAA 50€

Heitä kympin depo Coolbetille koodilla 4XBONUS ja saat 50€ pelirahaa!

OTA TALTEEN


Pohjois-Makedonian optiot turnauksessa ovat aika niukat ja paljon on kiinni hyökkäysosastosta, jota tähdittävät tutut naamat Goran Pandev, Eljif Elmas, Enis Bardhi ja Ezgjan Alioski. Mikäli tämä osasto sakkaa, on Pohjois-Makedonia jauhelihaa. Joukkueen alakerran nimilista ei vakuuta ja on kyseenalaista, minkälaista tukea keskikenttä kykenee tarjoamaan.

Pohjois-Makedonia kaatoi keväällä MM-karsintapelissä itsensä Saksan, mutta tämä on jäänyt toistaiseksi ainoaksi sulaksi valmentaja Igor Angelovskin hattuun. Omissa on kolissut kevään mittaan ja nyt tulee aika kovan tason ukkoja vastaan. Luotetaan tässä kohtaa Angelovskin poppoon haparoivaan alakertaan ja laitetaan ostoskoriin yli 2,5 maalia.

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %