Nations League pe 10.06. klo 21:45

Itävalta - Ranska

Tähtipelaajat palaavat kehiin! Itävalta joutuu Ranskaa vastaan myllyyn, josta se ei selviä

Itävalta avasi Kansojen liigan yllätysvoitolla Kroatiaa vastaan ja uuden managerin pesti käynnistyi niin hyvin kuin mahdollista. Toisessa ottelussa tuli kuitenkin lunta tupaan ja koneitaan hiljalleen hehkuttaen käynnistelevä Ranska tuntuu tässä vaiheessa melko ylivoimaiselta haasteelta. Edellisessä ottelussa Kroatiaa vastaan tuli tasapeli tavallista kevyemmällä kokoonpanolla, mutta nyt kovimmat tähdet lienevät takaisin askissa.

Ranska kairasi vieraissa pisteen Tanskalle häviämänsä avausmatsin jälkeen. Didier Deschamps lepuutti nimimiehiä, kuten ykkösmaalivahtia Hugo Llorisia, Karim Benzemata, Lucas Hernandezia, N’Golo Kantéa ja paria muutakin. Avausmatsin tappio ja 1–1-tasuri Kroatiaa vastaan eivät varmasti tyydytä vieraiden leirissä lainkaan ja lohkon voitosta mielii vielä taistella toistaiseksi puhtaalla pelillä etenevää Tanskaa vastaan, olisi kolmosmatsissa syytä ottaa pinnoja.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

On odotettavissa, että tähtikalusto ei istu enää huililla, vaan palaa avauskokoonpanoon. Isännillä on ollut pieniä alakerran huolia, kun tähtipelaaja David Alaba on kärsinyt läpi kauden useista kolhuista ja Philipp Lienhart on toistaiseksi ollut sairaana. Edellisessä kamppailussa Alaba pystyi pelaamaan täyden 90-minuuttisen, mutta peliesitys jäi tähtistatuksesta huolimatta kehnoksi. Ralf Rangnickin miehistö kärsi 1–2-tappion Tanskalle, mikä oli niin ikään pettymys.

Nappaako Ranska vihdoin avausvoittonsa? Siihen on uskominen, kun tähtipelaajat palaavat tuoreella jalalla vierasnurmelle. Pelivalinnaksi lapioidaan vieraisvoittoa (1×2) tiketille ja se tehdään Sportazan tarjoamalla makoisalla kertoimella. Avaa tili tästä ja pääset nappaamaan maukkaan lisäsiivun 100% ensitalletusbonuksen muodossa (aina 200€ saakka).

10 euroa pelirahaa